Stiri

Calculează rapid câți bani poți să economisești cu flota ta

În managementul de flotă auto, costurile par să reprezinte mereu o problemă. În ciuda tuturor încercărilor de a economisi cât mai mult, banii continuă să se scurgă în neștire. Alarma.ro vine cu soluția ideală pentru a economisi bani cu flota auto, sistemul de monitorizare GPS care reduce semnificativ cheltuielile cu carburantul și mentenanța flotei auto.

Pentru a fi în totalitate informat cu privire la beneficiile oferite, Alarma.ro dispune de un calculator consum auto, care îți va calcula rapid câți bani poți economisi cu flota ta auto. Iar acum, mai rămâne o singură întrebare: la ce valoare se ridică economiile tale?

 

            Cum reduci costurile cu carburantul

Când prețurile carburantului sunt într-o continuă creștere, fapt care afectează în mod direct bugetul alocat flotei tale auto, Alarma.ro vine cu o soluție eficientă care te ajută să economisești între 20 și 30% din aceste costuri. Pentru că o mare parte din carburant este consumat într-un mod nejustificat, prin intermediul sistemului de monitorizare de la Alarma.ro identifici rapid problemele care conduc la aceste pierderi. De exemplu, kilometri efectuați de șoferii tăi în interes personal sau comportamentul agresiv la volan sunt doar doi factori care influențează în mare măsură consumul, însă cu sistemul de monitorizare de la Alarma.ro ești informat în cazul oricărei abateri de la rute prestabilite sau în cazul unui comportament nepotrivit la volan.

O altă problemă des întâlnită în cadrul flotelor auto este furtul de carburant. Din fericire, această problemă poate fi eliminată cu ajutorul sistemului de monitorizare GPS de la Alarma.ro, deoarece ești alertat imediat ce se produc modificări bruște în rezervorul autovehiculelor.

 

            Optimizarea flotei auto, printr-un management de flotă eficient

            Pentru că o decizie bună atrage după sine și rezultate pe măsură, sistemul de monitorizare GPS de la Alarma.ro îți va optimiza flota auto și îți va aduce economii substanțiale. Alarma.ro este potrivit pentru orice flotă, indiferent de tipul sau dimensiunea acesteia. De exemplu, pentru o flotă auto de 10 mașini, sistemul de monitorizare GPS poate aduce economii lunare de 2400 de lei. Consumul de carburant nu ține numai de numărul autovehiculelor din cadrul flotei, ci este influențat de o serie întreagă de factori. Alarma.ro ține cont de toți acești factori și îi include în calculator consum auto, pentru a avea o imagine reală, în conformitate cu activitatea flotei tale.

Cu Alarma.ro, managementul de flotă devine mai simplu ca niciodată. Ești mereu informat cu privire la activitatea flotei tale și nu mai pierzi timp prețios cu rapoarte, deoarece sunt generate automat în mod digital. Lasă-ți grijile pe seama sistemului de monitorizare GPS și bucură-te de economiile realizate!

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top