Diverse

Care e forma de unghii care te defineste?

Dacă nu ați gasit una cu  care sa va simtiti confortabil și care sa  reflecte atitudinea pe care vă place să o proiectați, Betina Goldstein,  manicuristă pro , împărtășește cele mai bune sfaturi pentru a alege care formă de unghii poate fi potrivit pentru tine.

Forma: Oval

“Dacă vă modelați unghiile naturale sau extensiile acrilice sau de gel, încercați să faceți o formă care să fie o continuare a degetului și a patului de unghii”, spune Goldstein, menționând că menținerea în sincronizare cu forma naturală a patului de unghii va întinde mereu mâinile. Profesionitii  sugerează unghiile ovale pentru cei cu unghii foarte înguste sau degete, de exemplu.

Forma: migdale

Unghiile migdalate au fost peste tot în 2018, și ele au fost, de asemenea, forma du jour în anii ’50. Varful moale, ascuțit, se aseamănă cu cel al fructului dupa care o numim și este, de asemenea, măgulitor pentru paturile înguste, conform lui Bernstein. Dacă nu doriți să vă simțiți retro, ștergeți piersicul și lacul  de unghii coral și încercați să pictați unghii în formă de migdale în nuanțe moderne și să terminați  varful unghiei cu  crom de înaltă strălucire sau un desen superb pe unghii.

Forma: Patrata

Având în vedere setea de neclintit a culturii pentru anii ’90, ar putea fi doar o chestiune de timp înainte ca unghiile pătrate să umple Instagramul. În anii ’90, o formă de unghii mai scurtă și mai pătrată era populară. Aspectul a fost foarte minimalist și curat – și o reacție atât de severă la unghiile lungi, pictate din anii ’80.

Forma: Patrat-oval

“Daca ai paturi mai largi de unghii, as recomanda sa mergi la patrat-oval sau la forma rotunda”, spune Goldstein despre  aceasta forma care merge foarte bine la  manichiuri cu spatiu negativ. Atunci când este purtat scurt, hibridul oval patrat este un stil care nu  se va compromite atunci cand lucrati. Spre deosebire de pătrat, vârfurile ușor rotunjite îmbrățișează vârfurile degetelor, astfel încât să fie mai puțin spațiu pentru rupere sau pentru a aduna murdarie dedesubt.

 

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top