revelion iasi 2020
Diverse

Care este lectura mea preferata

Stiu ca cititul este o activitate pe care tot mai putini oameni o practica, dar eu ador sa citesc si nu m-as lasa niciodata de asta. Lectura este sfanta pentru mine, caci imi imbogateste cultura generala. Imi place sa asimilez informatii noi, indiferent de domeniu, cu toate ca am un anumit tip de lectura pe care il prefer: este vorba despre carti categoria sanatate, singurele carti la care nu as renunta niciodata, pentru ca eu pun mare pret pe sanatate. Cartile din domeniul sanatatii sunt o lectura foarte utila si te poate ajuta sa intelegi mai multe lucruri, atunci cand mergi la doctor, caci ai deja un bagaj de cunostinte format (deci iti poti forma o idee despre cum stau lucrurile).

Oferta de carte online este cea mai buna solutie, atunci cand vrei sa cumpari carti. De ce? Pentru ca este mai comod sa gasesti cartile dorite, din confortul propriului camin. Dar sa revenim la cartile de sanatate. Asa cum am mai specificat, ele reprezinta lectura mea preferata si chiar daca citesc si alte domenii, mereu imi fac timp sa citesc ceva din domeniul sanatatii. Atunci cand ai idee cum functioneaza corpul uman si ce factori ii pot dauna, o sa iti fie mai usor sa duci o viata sanatoasa. O sa stii cum sa te imunizezi in perioada schimbarilor de temperatura, cum sa te feresti de raceli si asa mai departe.

Stilul de viata sanatos ar trebui sa fie practicat de noi toti, caci avem un singur corp, deci trebuie sa avem grija de el, deoarece el reprezinta un fel de templu, in care sufletul este gazduit pe o perioada limitata de timp. Asadar, este bine ca acest templu sa fie ‘’curat’’, daca vrem ca sufletul sa duca o viata trainica in el. Cum spune o vorba celebra: minte sanatoasa, in corp sanatos. Acesta este factorul principal dupa care ar trebui sa ne ghidam in viata. O sa vedeti ca sanatatea este echivalenta cu fericirea, caci daca esti sanatos poti sa te bucuri din plin de viata.

Din punctul meu de vedere, consider ca toti ar trebui sa avem in propria locuinta, macar o carte despre sanatate, caci nu se stie niciodata cand o sa ai nevoie de cateva sfaturi. Asa o sa fi pregatit cu o carte care sa te ajute. Cartile, in general, ajuta oamenii, dar nu toti oamenii cer ajutorul cartilor. Si este un lucru oarecum trist, caci nu stim sa profitam de lucrurile bune pe care le avem de invatat de la carti. Lectura este la indemana oricui, profitati de acest lucru si nu treceti nepasatori pe langa acest aspect.

Lectura mea preferata raman cartile de sanatate, dar asta nu inseamna ca nu citesc si altceva. Ce-i drept, citesc pentru ca vreau sa imi imbogatesc cunostintele din domeniul medical, desi nu sunt doctora de profesie. Cred ca doar imi place sa am cunostinte minime in cat mai multe domenii. Si ma bucur ca iubesc sa citesc, caci cititul ma relaxeaza, dar ma si face mai intelept, cu fiecare pagina pe care o citesc.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top