Stiri

 Care este varsta minima/maxima pentru videochat?

Una dintre cele mai comune întrebări pe care le au doamnele și domnișoarele care vor să încerce să intre în această industrie este invariabil legată de vârstă. Da, există o vârstă minimă, dar nu și una maximă, și clar nu există o vârstă potrivită pentru a te apuca de videochat sau de a renunța la această activitate. În acest articol ne vom argumenta afirmația și îți vom oferi

Care este vârsta minimă?

Conform legii, vârsta minimă pentru a te apuca de activitatea de videochat este de 18 ani. Atunci ești practic în deplinătatea facultăților mintale și se consideră că ești un adult responsabil. Noi suntem de acord cu această decizie de limitare a vârstei pentru acest sector, mai ales că videochat-ul necesită și o oarecare experiență de viață. Ca model începător în videochat te vei întâlni cu tot felul de situații inedite și persoane din toate categoriile și vei avea nevoie de un anumit nivel de maturitate pentru a interacționa cu utilizatorii. După 18 ani te poți angaja liniștită la orice studio profesionist de videochat, dar ai grijă cum îl alegi! Nu lăsă pe nimeni să profite de tinerețea ta (care poate semăna a naivitate), de nevoia de bani și de lipsa percepută de experiență.

La fel, fiind foarte tânără, este posibil să ai mai puține subiecte de discuție, dar aici intervin trainerii noștri care te pot îndruma și alături de ei poți să descoperi despre ce vorbești în videochat. Tot datorită tinereții ai și atitudinea că poți face totul singură și probabil vei fi tentată să faci videochat pe cont propriu, de la domiciliu. Noi îți recomandăm întâi să compari avantajele și dezavantajele videochatului de acasă vs studio, înainte să iei o decizie.  În aceeași ordine de idei, este bine să afli care sunt câștigurile din videochat, dar nu te lăsă pacălită de oferte extravagante fără acoperire.

Care este vârsta maximă?

Ei bine, nu există o vârstă stabilită pentru a ieși la pensie din videochat. Lumea se laudă că poți face videochat la nesfârșit, dar noi credem că vârsta maximă pentru această activitate vine când simți tu. Poți avea o carieră de succes și la 35 de ani sau chiar la 40 dacă ai grijă de tine și te simți bine cu ceea ce faci. Avantajul de a face videochat la o vârstă mai înaintată este dat de experiența de viață ce aduce cu sine abilități perfecționate de comunicare, gestionarea cu succes a semnalelor corporale și cunoașterea riscurilor, capcanelor și greșelilor la care te poți expune.

Dacă faci videochat de ceva vreme vei putea să faci diferența și între modurile de lucru și îți vei da seama și de felul în care un studio în care experiența primează te poate avantaja. Ai între 35 și 40 de ani și vrei să te apuci acum de videochat? Îți garantăm că se găsește un loc mai mult decât potrivit și pentru tine!

Există o vârstă ideală pentru videochat?

Nu, nu există o vârstă ideală pentru activitatea de videochat. Asta deoarece fiecare femeie se cunoaște pe sine la momente diferite în viața ei, își descoperă feminitatea și maturitatea în etape diferite ale vieții și descoperă ce-și dorește pe plan personal sau profesional la vârste diferite. Te poți apuca de videochat la 18, 28, 38 de ani sau chiar mait târziu. Există un loc pentru toată lumea deoarece utilizatorii acestor platforme sunt și ei foarte diferiți. Unii dintre ei își vor dori o persoană tânără care să le ațâțe imaginația, în timp ce alții vor căuta mai degrabă o figură maternă de care să se simtă ocrotiți. Orice vârstă ai avea, important este să-ți găsești publicul țintă. Și crede-ne, acesta există!

Tu care crezi că este cel mai bun moment să te apuci de videochat?  câteva secrete care te vor ajuta să înțelegi mai bine de ce noi credem că orice femeie poate să învețe cum se face videochat.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top