Diverse

Care sunt cele mai cautate ingrasaminte bio

In ziua de azi, tot mai multa lume prefera produsele bio. Indiferent ca vorbim de alimente, produse cosmetice sau produse de uz zilnic (cutii, pungi, pixuri, hartie), ideea de ‘’bio’’ ne duce instant cu gandul la protejarea sanatatii noastre si a mediului inconjurator. La fel se intampla si in cazul legumicultorilor, care s-au orientat, din ce in ce mai mult, catre ingrasaminte organice. Nu doar ca acestea ajuta recoltele sa creasca si sa se dezvolte corespunzator, dar in acelasi timp sunt prietenoase cu mediul si nu afecteaza structura minerala a solului. Iata care sunt cele mai cautate ingrasaminte bio si unde le puteti gasi:

  • Bio-Activate este un biostimulator natural care favorizeaza cresterea si fructificarea. Este un derivat din culturi microbiene ce contine un amestec de citochinine si auxine, care au un rol deosebit in favorizarea procesului de crestere si dezvoltare al plantelor. Avantajele acestui produs sunt urmatoarele: cresterea numarului de frati la cereale, sporuri de productie si marime uniforma a tuberculilor de cartofi, reducerea procentului de flori avortate la vita de vie si pomi fructiferi, utilizarea optima si eficienta a resurselor naturale de hrana care se regasesc in sol, stimularea germinarii semintelor, stimuleaza cresterea si dezvoltarea sistemului radicular de la bun inceput, prin aceasta crescand absorbtia apei si nutrientilor din sol, rezultand productii mai mari si de calitate.
  • Biohumusul mareste extrem de mult productia, ajungand pana la 80% spor, in functie de sol si cultura. Acesta da cele mai bune rezultate cand se aplica saptamanal, alternativ: o aplicare foliara, o aplicare prin irigare, pe perioada de vegetatie a culturii. Se poate folosi in orice alta varianta, doar respectand dilutiile. Biohumus contine substante humice, aminoacizi, fitohormoni naturali, vitamine, substante organice, azot, fosfor, potasiu, magneziu, sulf, siliciu si microelemente si se poate amesteca cu pesticide care nu contin cupru, daca se aplica imediat.

Site-ul Regal fermierul va poate furniza cele mai bune ingrasaminte bio, la preturi accesibile. Este o companie tanara, cu produse si accesorii pentru solarii, gradini si ferme. La ei vei gasi o gama larga de produse facute pentru a te ajuta sa iti realizezi propria sera de legume, produse ideale pentru ingrijirea plantelor, dezvoltarea si intretinerea recoltelor. Domeniul agricol este un domeniu intr-o continua schimbare si dezvoltare, iar cosumatorii isi pot schimba preferintele de la an la an. Din acest motiv, Regal fermierul, impreuna cu partenerii lor, sunt intotdeauna la curent cu cererile clientilor.

Regal fermierul si-a castigat increderea clientilor lor, datorita faptului ca provin direct din randul legumicultorilor, iar acest fapt ii ajuta sa inteleaga mai bine nevoile lor, sa vina in intampinarea acestora cu produse diverse cu o calitate superioara si, poate cel mai important aspect, la preturi cat mai accesibile si corecte, precum si consultanta de specialitate care sa-i ajute in organizarea si alegerea celor mai bune solutii pentru a produce legume, intr-un mod productiv si competitiv.

Folosirea ingrasamintelor bio este o alternativa demna de luat in considerare de catre toti fermierii, fie ei cu experienta sau nu. Pe langa avantajele deja enumerate, prin folosirea ingrasamintelor bio ai garantia ca recoltele vor fi mereu bogate. De asemenea, aplicarea ingrasamintelor bio pe suprafetele detinute asigura obtinerea unor produse de o calitate superioara, a caror piata este din ce in ce mai mare. Regal fermierul – magazin online, este ajutorul tau de nadejde si in lupta cu daunatorii din solarii, este cel care iti recomanda utilajele de care ai nevoie pentru a sustine si intretine recolta, este consultantul tau atunci cand ai nevoie de suport, este cel care, rapid si fara costuri, iti spune ce si cum sa faci ca sa ai gradina mult visata.

Cu atatea beneficii pe care le ofera, merita sa le acorzi o sansa. Ofertele lor ti se vor parea tentante, inca de la prima comanda pe care o plasezi la ei pe site. Vei vedea, de asemenea, ca profesionalismul lor este exact ce va trebuie, ca sa incepeti productia proprie de legume. Acestia incearca de fiecare data sa iti ofere cele mai bune preturi, la toate produsele lor. Bucura-te de recolte bogate, asa cum ti-ai dorit, investind in produsele disponibile pe site-ul oficial al celor de la Regal fermierul. Vei vedea din prima diferentele si te vei convinge singur de calitatea acestora.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top