Recenzii

Casa Vinului Anghel Mihai

Casa Vinului Mihai AnghelDuminica 13 decembrie 2009, Casa vinului Anghel Mihai, ne-a invitat alaturi de cei mai influenti bloggeri Ieseni la o degustare de vin, cu ocazia deschiderii oficiale a Biroului de Prezentare.
S-au incercat 6 sortimente de vin si anume: Mustoasa de Maderat 2008 – Wine Princess, Chardonnay Elite – Domeniile Coroanei Segarcea , Tamaioasa Romaneasca 2007 – Cotnari , Cuvee Rouge – Divin Rezerva – Domeniile Sahateni , Feteasca Neagra – Cramele Basilescu , Muscat Frontignan – Domeniile Coroanei Segarcea.

Organizatorii au oferit informatii despre tot ce inseamna vinuri, despre cum se fac, unde se tin, cum se tin si la ce feluri de mancare se potrivesc.
Astfel am aflat lucruri noi precum ca vinul rosu se serveste la jumatate de ora dupa ce s-a deschis, vinul rosu ca sa fie servit trebuie mentinut la o temperatura de 18 grade, iar vinul alb la 12 grade, sau faptul ca poti testa vinul si mirosindu-i dopul.

O degustare de vin se poate face in trei etape, in prima se roteste paharul de doua ori, acesta din inertie ar trebui sa se invarta de inca doua ori dupa care se pot observa zaharurile ramase pe partea interioara a paharului datorita rotirilor, in a doua etapa se miroase vinul dupa care in a treia etapa urmeaza degustarea propriu-zisa.

Pentru cei care doresc o recomandare buna pentru un vin bun, o pot gasi la Casa vinului Anghel Mihai, situata la adresa Strada Anastasie Panu nr. 50 (in spatele “Cafenelei Mici”, sau mai bine zis a fostului “Restaurant Dunarea”).

Contact: Telefon: 0744 507 137, e-Mail: office@vinpremium.ro, WEB: www.vinpremium.ro

Facebook Comments

4 Comments

4 Comments

  1. Pingback: Degustare la Casa Vinului Mihai Anghel | Bogdan Alupoaie's Blog

  2. Pingback: Mihaela Anghel » Blog Archive » Degustare cu bloggerii ieseni (si nu numai)

  3. Pingback: Degustari Vinuri » Blog Archive » Degustare cu bloggerii ieseni

  4. Pingback: asd | Alin Balan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top