Evenimente

Revelion 2010 in Piata Palatului Culturii Iasi

Revelion 2010 in Piata Palatului Culturii IasiRevelion 2010 aduce in Piata Palatului din Iasi o serie de concerte, intre care posibil si unul sustinut de trupa belgiana 2 Unlimited.
Prezenta trupei 2 Unlimited, care a cerut un onorariu de 15.000 de euro, cazare la hotel de 4 stele si transport, nu este, insa, sigura 100%, deoarece membrii formatiei au cerut zbor direct catre Iasi din Amsterdam. Se stie ca singurul zbor de la Iasi direct in afara tarii este catre Viena, a declarat un reprezentant al Primariei Iasi.
In afara de 2 Unlimited, iesenii care aleg sa petreaca Revelionul in Piata Palatului ii vor mai putea vedea pe scena pe Zdob si Zdub, Autentic, DJ Rynno si Sylvia, DJ Sava featuring Raluca si David Deejay.
oncertele se vor desfasura pe parcursul a sase ore, iar scena pe care vor urca trupele este adusa din Ucraina si are o deschidere de 21 de metri.
Spectacolul pregatit in Piata Palatului din Iasi pentru Revelion 2010 include si un foc de artificii cu o durata de 20 de minute. citeste tot articolul pe situl sursa bestmusic.ro

Facebook Comments Box

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Programul Sarbatorilor de Iarna ale Iasului 2010 | Portalul orasului Iasi 4u

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top