Stiri

Iesenii sunt invitati la noul Patinoar din Tudor

patinoar_1Luni, 21 decembrie 2009, ora 14:00, la Baza Sportiva Gradinari va avea loc inauguarea Patinoarului artificial cu suprafata uscata.
Pana la aceasta ora, la eveniment au confirmat participarea doamna Doina Melinte – secretar de stat in cadrul MTS, domnul Constantin Neagu – subsecretar de stat in cadrul MTS, dar si reprezentanti ai autoritatilor publice locale.
Iesenii vor avea acces la patinoar in cursul saptamanii viitoare, dupa finalizarea unor probleme organizatorice. Pana la sfarsitul anului, intrarea la patinoarul din Tudor, bd. Chimiei, nr. 2 este libera, urmand ca un tarif de intrare sa fie stabilit din ianuarie 2010, de catre Ministerul Tineretului si Sportului. Patinoarul poate fi folosit la orice temperatura, in orice anotimp, nu necesita surse de racire si este destinat atat sporturilor de performanta cat si activitatilor recreative, pentru toti iesenii, indiferent de varsta.
“Consider ca patinoarul din apropierea campusului studentesc Tudor Vladimirescu este punctul culminant al investitiilor din anul 2009, la categoria sportul pentru toti. In 2010 vom continua eforturile de sustinere si promovare a sportului iesean, cu certitudinea ca vom avea mai multe evenimente sportive si, speram, la fel de multe investitii care sa-i convinga pe ieseni sa faca mai mult sport. Sa nu uitam ca miscarea aduce sanatate, libertate, optimism, energie”, a declarat Ciprian Paraschiv, director coordonator DSJ Iasi. citeste tot articolul pe situl Flacara Iasului.

Facebook Comments

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Tweets that mention Iesenii sunt invitati la noul Patinoar din Tudor | Portalul orasului Iasi 4u -- Topsy.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top