Evenimente

Case noi la Targul de Imobiliare @ ERA Park, 5-6 noiembrie

Luna noiembrie incepe in forta la Iasi si le pregateste vizitatorilor ERA Park un weekend plin. Astfel, sambata si duminica iesenii vor putea vizita Targul de Imobiliare de unde vor afla cele mai noi informatii din domeniu si Oraselul din caramizi LEGO, o expozitie unica in tara, cu exponate create exclusiv din piese de Lego. In plus, duminica, pe 6 noiembrie, Iasi 600 va reuni cei mai buni jucatori din oras.
Iesenii vor putea participa la Targul de Imobiliare, unde vor fi prezentate cele mai bune oferte, promotii si solutii de finantare existe pe piata in acest moment. Sambata si duminica intre orele 10:00 si 20:00 vizitatorii targului vor avea parte de oferte si reduceri speciale, valabile doar pe perioada evenimentului.

La targ vor fi prezenti 30 de expozanti: agentii imobiliare, institutii de finantare, dar si companii din domenii conexe. BRD, BCR, Raiffeisen Bank, Millennium Bank si Verida Credit sunt bancile ce isi vor prezenta cele mai avantajoase oferte de creditare. De asemenea vor fi prezentate solutii cat mai complete de amenajare a caselor (mobilier, varuri, lacuri si vopsele, precum si solutii inovatoare de incalzire prin pardoseala), servicii de arhitectura si design, servicii de cadastru, evaluare imobiliara si termica, servicii de transport.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Find out more about the Chinese on Wikipedia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top