Concursuri

Castiga 3 bilete la meciul FC Vaslui – Sporting Lisabona din Europa League

Catsiga 3 bilete la meciul FC Vaslui - Sporting Lisabona din Europa LeagueDaca esti microbist inrait poti castiga foarte simplu unul din cele trei bilete la meciul FC VasluiSporting Lisabona din Europa League, ce va avea loc pe Stadionul “Ceahlaul” din Piatra Neamt din 3 noiembrie 2011 de la ora 20:00.
Pretul biletelor puse in vanzare este cuprins intre 40 LEI si 200 LEI. FC Vaslui este in momentul de fata pe locul 3 in grupa D a Europa League cu doua puncte, la egalitate cu Lazio si FC Zurich.

Daca vrei sa te numeri printre castigatorii unuia din cele trei bilete trebuie sa utilizezi unul din cei doi pasi de participare:

– Da-ne un LIKE pe Facebook la imaginea cu biletele puse in joc si aplica un comentariu cu echipa ta favorita din Romania, astfel vei putea castiga unul din cele trei bilete la meciul FC Vaslui – Sporting Lisabona din Europa League, ce are loc pe 3 noiembrie 2011.
– Daca ai un Blog, posteaza pe el de ce vrei sa intri in posesia acestor bilete, care este echipa ta preferata si da-ne un link spre “pagina cu acest concurs cu descrierea “concurs FC Vaslui – Sporting Lisabona pe iasi4u“. Avand linkul spre noi stim cine a participat la concurs.

Extragerea va avea loc marti, 1 noiembrie la ora 18:00 si va fi efectuata prin intermediul sitului random.org

Catsiga 3 bilete la meciul FC Vaslui - Sporting Lisabona din Europa League

Utilizatorul biletelor se obliga sa respecte regulamentele de ordine interioara, sa nu introduca in incinta stadionului bauturi alcoolice, mijloace pirotehnice, obiecte contondente, sa nu aiba un comportament rasist, sa nu scandeze trivialitati sau obscenitati. Nerespectarea acestor reguli duce la sanctiuni din partea organizatorilor.

Asadar. nu ne mai ramane decat sa zicem Hai FC Vaslui, iar daca sunteti siguri pe succesul echipei moldovenilor, nu ezitati sa si jucati la pariuri online.

Facebook Comments Box

7 Comments

7 Comments

 1. Pingback: FC Vaslui - Sporting, vrei sa mergi la meci? (concurs) | somnulescu.com

 2. Pingback: Castiga bilete la meciul FC Vaslui - Sporting Lisabona din Europa League | Blog.AutoMotorClub.com

 3. Pingback: Vreau sa merg la Vaslui - Sporting | SutSiGol!

 4. Pingback: Castiga 2 bilete la meciul FC Vaslui – Sporting Lisabona din Europa League - IA(SI)VEZI.com! Zilnic pentru Tine! | IA(SI)VEZI.com! Zilnic pentru Tine!

 5. iasi4u

  November 2, 2011 at 4:56 pm

  A venit momentul desemnarii castigatorilor, acestia sunt Razvan Alex , Arcana Pavel si Bogdan Andrei Topala. Acestia vor fi contactati prin email pentru a intra in posesia premiilor!

 6. Pingback: Vaslui a curatat din nou imaginea Romaniei | SutSiGol!

 7. Augustin

  November 5, 2011 at 3:59 am

  A venit momentul desemnarii castigatorilor, acestia sunt Razvan Alex , Arcana Pavel si Bogdan Andrei Topala. Acestia vor fi contactati prin email pentru a intra in posesia premiilor!
  +1

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top