Diverse

Ce accesorii trebuie sa se regaseasca in camera de hotel

Daca un client calca pragul hotelului tau pentru a doua oara sau poate chiar de mai multe ori, inseamna ca faci lucrurile cum trebuie si reusesti sa indeplinesti clientilor toate nevoile de care acestia au nevoie.

Iar daca esti in acest punct inseamna ca activitatea din cadrul hotelului tau se desfasoara conform normelor in vigoare si conform standardelor clientilor.

Si nu avem nicio indoiala ca toate activitatile derulate de catre personal sunt realizate cu maxim de profesionalism si ca la capitolul dotari detii accesorii excelente care sa-ti asigure un bun demers al afacerii.

Insa, daca nu te inscrii in aceasta categorie hoteliera sau daca in permanenta simti nevoia sa-ti imbunatatesti serviciile si nu doresti sa omiti niciun detaliu important, astazi iti vom prezenta si iti vom pune la dispozitie acele accesorii hotel esentiale de care trebuie sa dispuna orice incapere.

Ce accesorii trebuie sa se regaseasca intr-o camera de hotel

  • Cosmetice pentru el si ea

Orice om respectabil are grija in permanenta de sine, ceea ce inseamna ca produsele cosmetice hoteliere nu trebuie sa lipseasca din arsenalul camerei proprii.

Pentru doamne este mai mult decat ideal daca pe langa geluri de dus si sapun vor regasi si produse pentru demachiere, produse pentru ingrijirea unghiilor si chiar si a parului. De altfel, existenta unor produse pentru protectie, hidratare sau chiar calmarea pielii in cazul unor interventii (de exemplu, pentru depilare) vor fi mai mult decat utile.

In ceea ce priveste grija fata de domni, le puteti pune la dispozitie produse pentru berberit, care sa contribuie la menținerea masculinitatii si a virilitatii lor, prin grija fata de lucrurile care primeaza pentru dansii.

  • Textile pentru ingrijirea personala

Textilele joaca un alt rol important, de la textilele asociate cu zona de dormit sau lenjeria de pat, si pana la prosoape si halate hotel pe care clientii le pot utiliza dupa baia de dimineata si de seara sau pentru igiena locala dintr-un anumit moment al zilei.

Pentru ca fiecare client este unicat si pentru ca fiecare detine o serie de sensibilitati proprii este important sa optezi pentru textile universale, potrivite tuturor.

Recomandam articolele textile din materiale de o calitate premium, precum bumbacul, bumbacul organic, satin, mătase etc. astfel incat fiecare client sa se simta rasfatat si important. De altfel, materialele de o calitate foarte buna nu se vor degrada intr-un termen scurt de timp si vor fi usor de mentinut fara a fi necesare conditii de igienizare si tehnici speciale.

  • Accesorii dedicate zonelor sensibile sau cu destinatii speciale

Unii clienti de top vor aprecia gestul tau atunci cand le vei pune la dispozitie o serie de produse de igiena, articole si accesorii dedicate pentru nevoile lor. De exemplu, poti opta pentru prosoape dedicate pentru igiena intima sau pentru cea faciala, cat si pentru o anumita zona specifica a corpului sau pentru anumite destinatii de uz.

De altfel, in zonele sau in zilele ce impun compromisuri din punct de vedere al confortului si a necesitatilor puteti veni cu dotari si solutii practice. Puteti de pilda sa instalati aeroterme pentru a crea temperatura optima in mediul ambiant, ori pentru ustensile de par sau haine, pentru stilizare acestora.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top