Evenimente

Ce ar trebui sa gasesti in fiecare hotel

Ca cineva care petrece peste 100 de nopti pe an in hoteluri, cred ca este momentul sa iti spun despre ce ar trebui sa ofere fiecare camera de hotel, pe langa toate elementele de baza, cum ar fi gratuit WiFi, aer conditionat si incalzire personalizata, si, desigur, apa curenta.

Unele dintre acestea sunt evidente, odata cu proliferarea laptopurilor, smartphone-urilor, tabletelor si multe altele, fiecare camera de hotel ar trebui sa aiba o multime de prize de curent. Cu toate acestea, acestea sunt lucruri pe care as dori sa le vad in fiecare camera de hotel pe care o rezerv in viitor. Insa, mai exista si alte obiecte mici, si aparent neimportante, dar care garanteaza satisfactia oricarui client. Vorbim despre produse pentru hoteluri, precum cele pe care le gasesti la sanito.ro.

Acestea sunt esentiale pentru confortul clientilor hotelurilor si pensiunilor, indiferent ca vorbim de locatii de doua stele sau de cinci stele. De exemplu, unele hoteluri ofera prea putine sau chiar deloc produse din categoria cosmetice hoteliere. In aceasta categorie vom regasi samponul si gelul de dus, sapunul si ar fi indicat chiar si o pasta de dinti pentru ca multi clienti calatoresc foarte des si unii pleaca chiar in graba, uitand astfel aceste elemente mai mult decat esentiale.

De asemenea, nu uita de prosoape si halate de baie. Clientul tau nu trebuie sa isi umple jumatate de geamantan cu aceste articole extrem de voluminoase si care, dupa o baie, trebuie uscate. Nu cred ca isi doreste sa atarne o sarma de uscat in camera, pentru a-si usca prosopul sau propriul halat. Insa daca tu ii oferi aceste elemente, nu va fi nevoie sa le usuce, pentru ca personalul hotelier le va schimba frecvent, astfel incat clientul tau va avea mereu prosoape curate si halate uscate si confortabile.  Ah, si sa nu uitam de papuci! Exista in traditia anumitor popoare si culturi obiceiul de a oferi musafirilor o pereche de papuci cand vin in casa. Nu este vorba numai de igiena, ci si de confortul musafirilor. Asa si la hotel! Nu vrei ca oaspetele sa se duca la dus cu pantofii din piele de caprioara doar pentru ca si-a uitat papucii acasa. O pereche de papuci speciali de hotel il vor scuti de acest disconfort.

Ce alte accesorii de hotel mai trebuie sa existe intr-o camera? O usa la baie care se inchide nu este un accesoriu, dar este ceva important. Una dintre cele mai mari tendinte in baile hoteliere din ultimii ani a fost baia peekaboo, cu doar un geam separator. Oricat de avangardista ar fi arhitectura de acest gen, nu iti recomandam sa faci asta. Separa intotdeauna baia de restul camerei, pentru ca orice client are nevoie de putina separare si intimitate, chiar daca este doar cu un membru al familiei in camera. Si, aici intervine si accesoriul important pe care ar trebui sa il asezi in fiecare camera. Este vorba despre un semn de agatat pe usa unde scrie “Nu deranjati”. Poate fi folosit de musafir pe usa de la baie cand este cazat cu mai multe persoane in camera, dar si pe usa de la intrarea in incapere cand are treaba si nu doreste sa fie deranjat de nimeni din personalul hotelier.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top