Evenimente

Daca doresti igiena de top, alege produsele de hartie de la Sanito.ro

A mentine igiena inseamna a folosi macar cateva produse de baza. Un lucru este clar. Fara apa, sapun sau detergenti, nu putem obtine curatenia vista. Dar, pe langa aceste elemente de baza, mai sunt si alte lucruri de care oricine are nevoie. Ei bine, aceste lucruri sunt produse hartie, fara de care, trebuie sa recunoastem, nu ne mai descurcam in ziua de azi. Si sa iti spunem si de unde sa iei astfel de produse de cea mai buna calitate. Desigur, nu vorbim de hartia pe care scriem, ci este vorba de cea pe care o folosim atunci cand ne stergem pe maini sau cand stergem anumite suprafete. Unul din magazinele pe care le recomandam pentru comercializarea acestor produse de hartie, este Sanito.ro.

Sanito.ro este un magazin apreciat pentru profesionalismul si experienta sa. Putem spune ca isi multumeste cei peste 5000 de clienti, de mai bine de 14 ani. Magazinul pune la dispozitia clientilor o echipa de tehnicieni, care pot sfatui pe oricine in legatura cu produsele indicate, in functie de tipul de utilizare pe care il doresc. Produsele prezinta garantie, sunt de top, dar ofera un raport pret calitate foarte convenabil. Sunt produse pentru profesionistii din industria alimentara, sanitara si din alte domenii. Insa si consumatorii casnici nu ezita sa faca cumparaturi de aici. Astfel, de la Sanito.ro poti sa achizitionezi si prosoape pliate sau orice produs de hartie ce se poate folosi in diverse domenii si situatii.

Cum spuneam, hartia este utila multor domenii si industrii. Putem folosi consumabilele acasa, cat si in domenii precum cel medical sau al frumusetii. De exemplu, magazinul comercializeaza role medicale folosite in clinicile si spitalele din intreaga tara. Putem da ca exemplu rola de prosop matic verde derulare industriala, 2 pliuri, 150m, Tork. Hartia din aceste role este foarte fina, absorbanta si foarte rezistenta. Fiind un numar mare de servetele pe rola, totul este economic. Produsul se vinde doar la bax, iar un bax are 6 bucati. Nu uita sa achizitionezi si un dispenser prosop matic Tork sau un dispenser matic cu senzor aluminiu Tork.

Dupa cum observi, am folosit ca exemple produsele Tork. Asta pentru ca, produsele acestui brand sunt cunoscute international pentru eficienta lor si rezultatele pe care le ofera. Nu sunt produse comune, pe care sa le gasesti pe rafturile magazinelor din piata. Tork are pe langa prosoape de hartie si dispensere, sapunuri, dezinfectanti si detergenti de calitate superioara. Sunt produse folosite in toate domeniile unde exista risc de contaminare sau unde este un trafic intens. Acestea previn sau micsoreaza gradul de raspandire al maladiilor. Dezinfectantii nu se folosesc cu apa, insa au capacitatea de a distruge 99,9 dintre bacterii. In plus, formula acestor dezinfectanti speciali de la Tork nu usuca pielea. Dezinfectantii, detergentii si produsele de igienizare sunt recomandate in clinici sau unitati sanitare (chiar si cele veterinare), dar si in alte domenii precum cel alimentar, gradinitie, scoli, spatii publice, in general.

Asadar, pentru o igiena corespunzatoare ai nevoie, pe langa sapunuri, dezinfectanti si detergenti, si de hartie speciala care sa absoarba si sa asigure stergerea tutor urmelor de pa mainile tale sau de pe anumite suprafete. Iar site-ul Sanito.ro iti ofera toate aceste produse!

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top