Stiri

Ce cumpara romanii din magazinele erotice?

Multa lume e un pic confuza cand vine vorba despre erotism, multi spun ca ar fi un subiect tabu, iar altii spun ca tinerii din ziua de azi vorbesc mult prea usor despre asta. In ultimii ani si in Romania au aparut magazine pentru adulti, nu ai cum sa nu le vezi, sunt pozitionate in zone comerciale si au reclame luminoase stridente dar cu geamuri mate. Pentru cei mai pudici au aparat si multe magazine online ce reusesc sa-si trateze cu discretie clientii.

Pentru a vedea preferintele romanilor, am reusit sa ne documentam si sa vedem ce fel de produse pentru adulti prefera romanii. Citeste mai departe pentru ca exista posibilitatea sa iti vina idei noi care te vor face sa iesi un pic din monotonie.

Odata intrat intr-un sex shop imaginatia oamenilor zburda si din acest motiv este foarte greu sa iti mai aduci aminte pentru ce ai venit, dar printre cele mai cautate produse de obicei se gasesc falusuri hipertorfiate, cu excrescente fantasmagorice menite sa gadile pana si cele mai tainice zone erogene, papusi gonflabile, unele mai subtirele, altele mai dolofane, care-si pun neconditionat orificiile la dispozitia stapanilor. in plus, rafturile magazinelor, fie ele online sau offline, mai gazduiesc tot soiul de minunatii, precum siraguri supradimensionate, diverse vesminte si potiuni magice pentru acele momente intense.

Orice discutie purtata cu vanzatoarele acestor magazine poate sa te faca sa uiti motivul pentru care ai venit, dar daca este sa le intrebi ce mai cumpara lumea, multe dintre ele iti vor spune ca multi vin pentru cadouri mai iesite din comun, dar in topuri se regasesc costumele sexy, solutii magice sau diverse obiecte pentru propria placere.

Este mai greu de facut o diferenta intre cei care cumpara toate aceste lucruri pentru propria persoana sau pentru prieteni sub forma de cadouri si asta pentru camojitatea sunt pudici si nu vor sa recunoasca. Dar printre cele mai populare produse pentru uzul personal sunt uleiurile si spray-urile pentru cresterea randamentului in pat dar si vibratoarele. Cei mai fideli clienti sunt barbatii chiar daca magazinele sunt vizitate si de femei sau cupluri.

In ceea ce priveste constumatiile sexy, cele mai cautate sunt cele de cadane, politiste sau stewardese. Acestea sunt cumparate de barbati care vor sa le faca o surpriza partenerelor dar si invers. In schimb, cuplurile care merg impreuna la cumparaturi aleg jucariile sexuale ce variaza de la catuse la bile sau vibratoare.

Este normal si firesc ca in viata de cuplu sa condimentati un pic activitatile in doi si din acest motiv prin aceste produse reusiti sa indepartati monotonia de zi cu zi.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top