Stiri

Industria unghiilor la femei si ce este la moda anul acesta

In ziua de astazi industria make-up si infrumusetare reuseste sa atraga o multime de bani. Femeile, indiferent de bugetul disponibil, merg la saloane sa se infrumuseteze fie pentru ocazii speciale fie pentru intretinere si ingrijirea periodica.

In ultimii ani foarte multe femei practica meseria de make-up artist si folosesc diverse produse manichiura de la nails up cu preturi decente. Mai ales pentru persoanele care practica treaba asta in particular de acasa.

Produsele sunt de calitate si pot fi folosite de catre oricine doreste atata timp cat are cursurile necesare. Este important sa cei care fac asta sa aiba o acreditare, o diploma in domeniu pentru ca desi pare simplu si aceasta meserie implica niste riscuri.

Conform Registrului Comertului din Romania exista peste 20.000 de saloane de infrumusetare inregistrate si probabil inca pe atatea persoane ce practica meseria asta in particular. Acest tip de afacere este eligibil si pentru finantare prin programul de Start-Up Nation si care poate oferi sume de pana la 44.000 Euro. Suntem convinsi ca nu stiati lucrul asta. Asa ca daca te intereseaza domeniul asta ai putea sa iti faci propria ta firma.

Tendinte care nasc noi concepte de afaceri

In ultimii ani au aparut si afacerile de tipul “neil and go” si acestea se gasesc cel mai des in spatiile comerciale din tara. Vii si iti faci unghiile cat timp astepti ca sotul sa mearga la cumparaturi, sau cat timp lasi masina la spalatorie sau cat timp copilul tau este la un control medical.

Afacerile de acest gen au prins foarte bine in mall-urile din Romania si se bucura d eun real succes. Femeile de porice categorie sociala apeleaza la ele pentru ca aici nu se fac programari, daca vii si este liber te-ai asezat si in cateva minute unghiile tale vor arata mult mai bine.

Cum iti faci unghiile cuart, ultima moda in materie de manichiura

Orice femeie care se ingrijeste nu trebuie sa uite de manichiura. Daca te-ai saturat de toate modelele si culorile pe care le-ai tot încercat in ultima vreme, a venit timpul sa fii din nou in trend: se poarta manichiura cuart.

Un nou trend in materie demanichiura a luat avant puternic pe retelele de socializare. Este vorba de celebrele unghii roz – cuart,care sunt inspirate din geologie. Unghiile roz cuart sunt inspirate de mineralul cuart,care este unul dintre cele mai intalnite minerale in scoarta pamantului. De asemenea, cuartul mai este folosit si ca piatra semipretioasa in marea industrie a bijuteriilor si simbolizeaza iubirea dintre doi oameni. Desi destul de pretentioase de asortat cu vestimentatia, unghiile cuart au devenit din ce in ce mai populare si asta nu o spunem doar noi ci si specialistii din domeniu.

Daca lucrezi in domeniu trebuie sa te documentezi si sa le arati clintelor tale ce este la moda. Astfel recomandarile merg mai departe si iti pot aduce o multime de cliente. Dincolo de asta incearca sa fii conectata tot timpul la cele mai bune aparate si produse de manichiura si pedichiura.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top