Stiri

Ce Folie de Protectie folosim pentru telefoanele mobile

Multi dintre voi folositi huse sau carcase pentru protectia telefonului mobil, in timp, aceste carcase au devenit personalizate astfel incat, in zilele noastre telefoanele mobile pot fi diferite in functie de gustul proprietarului. Multi apeleaza si al folii de protectie pentru ecran, unele mai ieftine, dar proaste din punctul de vedere al calitatii, sau unele mai scumpe, care uneori nici alea daca nu sunt aplicate ca la carte nu-si fac treaba corespunzator.

AlienSurface este un producator de folii de protectie la nivel militar, Alien Surface HD sunt folii de protectie de o calitate exceptionala, care reusesc sa-ti protejeze telefonul mobil de zgaraieturi sau socuri ce uneori pot fi fatale.

Aceasta folie se gaseste acum si in Romania, ea protejeaza toata suprafata dispozitivului tau, displayul, partea din spate dar si partile laterale, ceea ce te face ca smartphoneul tau sa arate ca nou in fiecare zi. Datorita preciziei cu care este decupata folia, taieturile pe baza de laser la micrometru permit o aplicare perfect proportionala cu designul telefonului tau mobil.

Folia de protectie Alien Surface isi are originile din domeniul militar, unde este folosita pentru elicele elicopterelor care functioneaza la mare viteza, protejandu-le de praf, mizerie, pietris, umezeala si asa mai departe, ei bine acum poate oricine beneficia de aceasta tehnologie de varf pentru protejarea smartphoneurilor dar si camere foto digitale, iPod, iPad sau laptopuri.

Grosimea foliei este de doar 0,2 milimetri ceea ce face ca deviceurile pe care o aplicati sa nu se modifice aspectul cu nimic. Ce este mai interesant este faptul ca folia protectoare Alien Surface vine cu garantie pe viata, adica orice folie ce nu si-a facut treaba corespunzator va fi schimbata de catre comerciantul AlienSurface.ro

In filmul de prezentare de mai jos, puteti vedea pasii corecti pentru montarea unei folii protectoare Alien Surface:

Pentru comenzi si informatii despre foliile de protectie Alien Surface accesati www.aliensurface.ro

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top