Stiri

URBICA, un nou concept de administrare a asociatiilor de locatari

URBICA este un nou concept de administrare oferit iesenilor care locuiesc la blocuri. Desi este o firma noua pe piata serviciilor de administrare a asociatiilor de proprietari, personalul URBICA are peste 7 ani experienta in acest domeniu, iar numarul asociatiilor administrate a crescut continuu ajungand in prezent la peste 100 de asociatii administrate.

In acest moment firma ofera cele mai bune servicii de administrare a asociatiilor de proprietari aducand numeroase imbunatatiri. Pilonii de baza pe care URBICA si-a construit oferta sunt eficienta si transparenta in administrare. Astfel, firma ofera interventii gratuite la partile comune, finantarea lucrarilor de anvengura, intocmirea rapoartele tehnice pentru imobil, dispecerat tehnic non-stop. In ceea ce priveste transparenta, un aspect pe care cei mai multi ieseni il vad ca pe o problema majora in administrare, URBICA vine in intampinarea problemelor existente printr-un set complet de rapoarte disponibile pentru locatari cu referire la penalizari, datorii, fonduri, consumuri, comunicarea se poate face si pe internet sau la telefon.

Printre imobilele administrate de URBICA se numara atat complexele rezidentiale noi precum Dreamvillage, Penta, Decorama, ANL Bucium, Plopii fara Sot precum si alte imobile din toate zonele Iasului: bloc Carmen Independentei, Nova Metalurgie, PT6 Nicolina, P3 Tutora, 305 Eternitate, A1 Mircea, Tatarasi 50, Bucium 69, Z12-13 Arcu, Perju Silvestru, Viitorul Copou, Popauti Pacurari.

Pentru mai multe detalii vizitati www.urbica.ro

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top