Sport

Ce inseamna bonus fara depunere la pariuri?

Nu e niciun secret că absolut oricine dintre noi şi-ar dori un bonus fără depunere la o casă de pariuri online. Ei bine, astfel de bonusuri chiar există, din fericire, însă, ca absolut orice bonus sau orice promoţie, are anumiţi termeni şi condiţii. Mai multe despre modul de acordare al acestui bonus fara depunere, condiţii de acordare şi rulaj, modul de retragere, etc., urmează să stabilim pe parcursul acestui articol. Ei bine, astăzi vom vorbi despre ce înseamnă bonus fără depunere la pariuri.

Ce înseamnă bonus fără depunere la pariuri?

După cum am menţionat încă de la începutul acestui articol, probabil că fiecare dintre noi îşi doreşte un astfel de bonus de pe urma căruia să profite şi să câştige o sumă frumuşică de bani. Ei bine, conform statisticilor, se pare că imediat ce se află despre o astfel de promoţie, pariorii iau cu asalt respectiva casă de pariuri online pnetru a se bucura de un astfel de bonus fără depunere, şi de ce nu, să şi câştige.

Însă, şi casele de pariuri şi-au dat seama despre ce este vorba şi au început uşor, uşor, să limiteze aceste oferte. Mai exact, în urmă cu vreo 10 ani, erau foarte multe case de pariuri online ce veneau în întâmpinarea clienţilor săi cu oferte de acest gen, iar, tot în acea vreme, românii puteau să se joace la orice agenţie din toată lumea, nefiind introduse reglementări din acest punct de vedere, astfel că erau sute de variante.

Casele de pariuri, pentru a-şi face reclamă şi pentru a-şi face cunoscută casa de pariuri, veneau cu astfel de oferte pentru noii clienţi, iar românii se înghesuiau. Da, erau şi multe bonusuri doar în anunţ, fiindcă erau destule case de pariuri care nu ofereau absolut niciun bonus, indiferent de oferta lor.

Odată ce casele de pariuri şi-au câştigat clienşii, bonusurile de acest gen au început să fie cât mai puţine, cel puţin la noi în ţară, deoarece, se pare că românii se înghesuiau la astfel de oferte, ajungând să creeze conturi chiar şi pe numele mamei, tatălui, bunicilor, fraţilor, şi aşa mai departe.

Din 2015, piaţa jocurilor de noroc de la noi din ţară a fost reglementată, astfel că acum se mai poate juca doar la operatori ce deţin o licenţă din partea Oficiului Naţional al Jocurilor de Noroc, astfel că şansele pentru a te bucura de un astfel de bonus, fără depunere, au început să scadă considerabil.

Se mai oferă bonusuri fără depunere în 2021?

Da, operatorii continuă să vină în întâmpinarea clienţilor cu astfel de oferte ce presupun bonusuri fără depunere, chiar dacă alternativele sunt mult mai puţine faţă de acum 10 ani. Însă, pentru a te bucura de astfel de oferte trebuie să fii atent şi să profiţi de aceste oferte, care au ajuns să fie tot mai rare.

Chiar şi acum există unele case de pariuri online ce oferă bonusuri fără depunere. Vorbim aici de Betfair, care îţi oferă zi de zi 5 lei fără depunere, până la data de 11 iulie.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top