Stiri

Ce minuni poate face o folie cu bule de aer de la CTL Ambalaje

Atunci cand ne mutam intr-o casa noua, cea mai grea parte este cea legata de trasportul produselor dintr-o parte in alta.  Nu doar ca sunt multe si marunte, vorba romanului, insa unele dintre ele sunt produse destul de fragile si sensibile, care nu prezinta siguranta la transport. Pentru a va facilta si voua aceasta misiune de transport, voi veni astazi cu o recomandare. Nu este vreo descoperire miraculoasa, insa va spun ca eu intr-o prima instanta nu ma gandisem la ea. Mai exact, la aceste folii cu bule de aer simple, dar care ne poate ajuta de minune atunci cand vine vorba de transportul unor produse fragile.

O folie cu bule de aer are ca scop protejarea produselor fragile, de exemplu electronicele, de zgariere sau de lovituri. Produsele trebuie infasurate practic in aceasta folie cu bule de aer, creandu-se astfel un strat de aer protector ce previne deterioarea obiectului respectiv. O folie cu bule de aer se va dovedi utila in orice imprejurare, putand fi folosita in cazul oricaror produse, indiferent de forma lor. Insa, in functie de produsele pe care le aveti, puteti alege intre mai multe versiuni: folie cu bule de aer mici sau mari, folie cu bule de aer aluminizate sau folie cu bule de aer cu agent antistatic. De asemenea, puteti alege atat culoarea, cat si dimensiunea!

            Ce avantaje are o folie cu bule de aer?

Nu va recomand degeaba folosirea unei astfel de folii cu bule de aer, aceasta avand unele avantaje mari. In primul rand, o folie cu bule de aer va proteja produsele de contactul cu apa sau cu umezeala. Aceeasi folie cu bule de aer face ca praful si zgarieturile sa nu va mai faca probleme! O folie cu bule de aer poate fi folosita de asemenea si pentru depozitarea obiectelor sensibile pentru perioade indelungate.

In cazul in care o folie cu bule de aer nu va fi suficienta pentru ce aveti voi nevoie, va mai fac inca o recomandare. Si anume banda polipropilena banda PP. Banda polipropilena are marele avantaj de a avea dimensiuni marite, de la 1.000 la 7.000 de metri. Banda polipropilena are o arie larga de aplicabilitate si beneficiaza de o elasticitate marita. De asemenea, banda polipropilena are o rezistenta mare atat la rupere, cat si la schimburile bruste de temperatura. Avand un coeficient de elongatie foarte mare, banda polipropilena poate fi similara chiar si cu o banda metalica.

Asadar, in orice conditii, indiferent de forma sau de dimensiunea obiectelor pe care le ai de transport, banda polipropilena iti va fi de folos, protejandu-ti produsul si oferindu-i siguranta de a ajunge intreg la destinatia finala.

In concluzie, cred ca v-am oferit doua recomandari foarte bune, care va vor ajuta la transportul produselor. Toate informatiile pe care vi le-am dat le-am aflat si eu de la CTL Ambalaje, firma care produce aceste folii.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top