Auto - Moto

[FOTO] Noua generatie de BMW X5 este disponibila si in Romania

Noua generatie de BMW X5 a fost lansata la inceputul lunii iunie a acestui an si acum, masina este disponibila si in Romania.

Nu o sa incepem sa enumeram toate modificarile aparute, dar o sa aruncam un ochi pe anumite elemente care sunt o premiera pe BMW X5 2018. De exemplu, noua generatie de X5 are parte, in premiera, de un sistem de directie integrala si un pachet de off-road, fiecare dintre ele costand cate aproximativ 3.000 Euro.

SUV-ul Bavarez este echipat cu numeroase sisteme de siguranta, printre care se numara: Active Cruise Control cu Stop&Go, Steering Control Assistant, Lane Control Assistant, Lane Change Warning, Lane Departure Warning, Lane Change Assistant, Lane Keeping Assistant cu protectie pentru coliziuni laterale, Crossing Traffic Warning, Priority Warning sau Wrong-way Warning.

Motorizarile disponibile pe noul BMW X5 sunt urmatoarele: xDrive 30d cu motor cu 6 cilindri de 3.0 litri care generează 265 CP sau varianta M50d, echipata cu un propulsor diesel de 3.0 litri, 400 CP si cuplu de 760 Nm. Indiferent de alegere, BMW oferă in standard cutie de viteze automată Steptronic cu 8 trepte.

Principalii rivali ai lui BMW X5 sunt Audi Q7, Mercedes GLE si Volvo XC90, insa lista mai poate include si modele precum Lexus RX, Maserati Levante, Land Rover Discovery si Range Rover.

Pretul de pornire pentru noul BMW X5 este de aproximativ 69.000 Euro.

Galerie Foto BMW X5 2018

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top