Stiri

Ce pasi trebuie sa respecti atunci cand vrei sa-ti achizitionezi un ceas de mana?

Unul dintre accesoriile care imbina poate cel mai bine functionalitatea cu posibilitatea de a da un plus de farmec unei tinute vestimentare este fara indoiala ceasul de mana. Iar cu aceasta cu siguranta sunt de acord cei mai multi dintre noi, care fie mizeaza mai mult pe rolul practic al ceasului de mana, fie pe cel de adevarata bijuterie, care reuseste de multe ori sa scoata din anonimat orice tinuta, atunci cand este bine ales, fie ambele calitati  sunt considerate deopotriva la fel de importante atunci cand il purtam. Daca am luat decizia de a ne cumpara un ceas de mana, fie ceea ce detinem acum nu ne mai multumeste, fie intentionam sa ne completam colectia, trebuie sa avem in vedere ca nu este vorba despre o simpla si banala achizitie, ci o investitie suficient de importanta pentru a-i acorda toata atentia noastra si a tine cont de cateva aspecte, astfel incat la final sa fim pe deplin multumiti cu alegerea noastra.

Primul pas, stabilirea bugetului

Evident, bugetul de care dispunem pentru achizitionarea ceasului de mana dorit este punctul de pornire, pentru a sti exact catre ce tipuri de ceasuri ne orientam. In acest sens, o trecere in revista a ofertelor de profil trebuie facuta inainte de a porni la shopping pentru a sti mai bine la ce sa ne asteptam din punct de vedere al preturilor.

Ceas de mana pentru purtare frecventa sau ocazionala?

In functie de acest aspect si de ce ne-am propus, vom alege modelul, vezi ceasuri seiko, orientandu-ne fie catre unul casual, fashion,  sport sau retro.

De asemenea, trebuie sa ne decidem asupra unui anumit tip de mecanism cu care ne dorim sa fie dotat ceasul de mana pentru care optam, fie automatic, quartz, solar, eco-drive etc.

Alaturi de aceste criterii, functiile pe care dorim sa le aiba in inzestrarea lui ceasul de mana este un alt criteriu de  care trebuie sa tinem cont cand ne decidem sa il achizitionam, un model de smartwatch, cu bluetooth, alarma, busola, calculator, analog-digital, cronometru, rezistent la apa sau la socuri puternice etc.

Si nu in ultimul rand, dincolo de preferintele pentru un model sau altul, pentru un brand sau altul, este important locul de unde alegem sa ne achizitionam ceasul. Este recomandat un magazin specializat in astfel de produse, nu unul care comercializeaza la si altele ceasuri de mana, pentru a avea certitudinea ca ne-am cumparat un ceas de buna calitate, original, cu garantie in regula.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top