Stiri

Ce trebuie sa ai in vedere atunci cand cumperi un toner pentru imprimanta

De foarte multe ori imprimanta ne lasa la greu fix cand avem nevoie sa scoatem pe hartie, urgent, documente importante. E bine de stiut ca poti alege sa achizitionezi oricand un toner nou sau chiar si unul de rezerva, pentru a evita sa patesti acest lucru des.

Inainte de a achizitiona un toner, e bine sa ai in vedere mai multe lucruri, astfel incat sa faci cea mai buna achizitie atat din punct de vedere financiar, cat si calitativ. Alegerea unui toner bun pentru imprimanta ta poate fi o misiune dificila daca nu esti din domeniu sau nu ai mai facut niciodata asta. Exista insa o multime de solutii online. Ai la dispozitie o multime de Epson tonere dar si alte modele care pot fi compatibile cu modelul tau de imprimanta.

Verifica modelul imprimantei tale

Acesta este primul lucru pe care trebuie sa il faci inainte de a achizitiona un toner nou. Pe net gasesti rapid atat versiuni originale cat si versiuni compatibile pentru imprimanta ta, insa recomandat ar fi sa nu cauti doar dupa numele imprimantei, deoarece nu este suficient, tonerul trebuie sa se potriveasca unui model specific. Chiar daca gasesti Lexmark tonere online, asta nu inseamna ca toate produsele sunt compatibile cu modelul tau de imprimanta, desi provin de la acelasi producator. Verifica cu atentie daca imprimanta ta este compatibila cu un toner Lexmark sau alt model.

Volumul de utilizare a tonerului

Cand alegi un toner nou de imprimanta, ai in vedere si cel mai important astept care te intereseaza: volumul de lucru. Daca vrei sa imprimi un volum mare de documente, atunci este necesar un toner cu o capacitate mai mare de procesare. E bine sa alegi un toner cu capacitate mare pentru a fi sigur ca nu ramai fara tus fix cand ai cea mai mare nevoie de acesta. De regula, capacitatea unui toner este redata intr-un anumit numar de pagini. Citeste cu atentie datele tehnice pe site-ul producatorului si verifica mereu daca acele modele Epson tonere sunt compatibile cu ce ai nevoie in prezent.

Documente care urmeaza sa fie printate

Este necesar sa ai in vedere si ce fel de documente urmeaza sa printezi. Tonerul este diferit fata de cerneala, asa ca trebuie sa stii acest lucru dinainte. Acesta este avantajos atunci cand ai nevoie sa printezi foi care sa se usuce destul de repede, fiindca foloseste tehnologie de pudra din plastic. Verifica credibilitatea producatorului sau a vanzatorului inainte de a achizitiona un toner de imprimanta.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top