Stiri

Magazinul Jumbo vine la Iași! Acesta va fi inaugurat in Valea Lupului vizavi de Arabesque

Update 14.06.2021
Potrivit anunțului publicat de Jumbo pe site-uri de profil, în prezent sunt disponibile 11 posturi pentru noul magazin de la Iași, toate fiind poziții de conducere, iar data limită de înscriere este 22 iunie. Criteriile esențiale cerute de Jumbo: peste 2 ani experiență în Management, Vânzări, Arhitectură / Design interior, Crewing / Casino / Entertainment. Text preluat de pe apix.ro.

Jumbo va deschide cel de-al patrulea magazin din Moldova, el fiind prezent in Bacau, Braila și Suceava. Cel mai așteptat magazin cu produse pentru casă și jucării va fi inaugurat la Iași. Jumbo deschide un nou hipermarket în localitatea ieșeană Valea Lupului in acest an.

Retailerul grec de jucării și decorațiuni interioare Jumbo își anunță venirea pe raza comunei Valea Lupului. La inițiativa și insistentele primarului Liviu Dulgheru, a fost identificat un teren în suprafață de 6 hectare. Jumbo ar urma să fie amenajat vizavi de Arabesque Iași, pe o suprafață de 12.000 de metri pătrați.

„Este adevărat! Anul acesta se va deschide Jumbo în Iași. Este magazinul cu numărul 15 în țară. În primăvara acestui an, ar trebui să se înceapă deja construirea magazinului”, a declarat directorul de magazin Jumbo Pallady București.

Florin Liviu Dulgheru, primarul comunei Valea Lupului, a fost cel care a făcut demersurile pentru a aduce magazinul Jumbo la Iași. Terenul unde urmează să se construiască mult așteptatul magazin nu este intabulat, astfel proiectul se află în stadiul de negocieri. Jumbo estimează că, până în 2022, vor fi deschise 25 de magazine pe piața din România. Jumbo este cunoscut ca având cea mai diversificată categorie de produse cu prețuri mici.

Compania grecească este condusă în România de Kyriakos Arampatzis. Magazinele sunt construite pe baza unei strategii de marketing. Nu se poate ieși din magazin pe unde s-a intrat. Raioanele sunt așezate sub forma unui labirint și trebuie străbătute toate pentru a ajunge la ieșire. Astfel, până la parăsirea magazinului, clientul este întâmpinat cu o multitudine de oferte. La intrarea în magazin sunt amplasate raioanele cu jucării. La finalul anului 2020, Jumbo opera 14 hipermaketuri în România, din care patru în București, două în Pitești și câte unul în orașele Ploiești, Arad, Timișoara, Oradea, Suceava, Bacău, Constanța și Brăila. Reprezentanții companiei au anunțat investiții și în Craiova, proiect anunțat pentru anul 2021.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top