Stiri

Cerere mare pentru apartamente si case in Iasi

Cerere mare pentru apartamente si case in IasiPiata imobiliara din orasul Iasi este intr-o continuua crestere de 5 ani incoace, se construiesc foarte multe case, apartamente si cladiri de birouri ceea ce inseamna ca economia locala se afla in crestere. Locurile de munca din domeniul IT au dus la o masiva crestere de locuitori in Iasi dar si cererea de locuinte. Datorita ofertelor pe care bancile din Romania le au, interesul pentru a achizitiona o locuinta a crescut considerabil de ceva ani incoace.

Desi rata somajului a scazut, salariile sunt inca mici in Iasi, chiar daca domeniul IT se confrunta cu o crestere imensa, forta de lucru din acest sector nu este suficienta, se pare ca angajatorii doresc mai multi angajati desi oamenii pregatiti inca lipsesc. Din acest motiv, multe companii sustin universitatile din domeniu pentru a reusi sa faca fata nivelului ridicat de angajari.

Aceste lucruri duc la o crestere de locuinte, prin ofertele bancare pentru sectorul imobiliar, multi tineri prefera o rata la banca pentru un apartament pentru ca aceasta este mult mai mica decat o chirie. Chiar daca majoritatea locuintelor se construiesc la marginea orasului, tinerii sunt din ce in ce mai interesati de acestea.

O simpla cautare pe internet de apartamente de vanzare iasi, duce la foarte multe oferte avantajoase. Dezvoltatorii locali incearca sa multumeasca pe toata lumea construind atat case cu trei sau patru camere cat si apartamente cu o camera, doua, trei si chiar patru camere si asta pentru ca multa lume doreste sa cumpere locuinte indiferent de zona.

Cerere mare pentru apartamente si case in Iasi

Cresterile se gasesc si pe alte sectoare, o mare cerere exista si in sectorul cladirilor de birouri, acestea fiind inchiriate catre companiile de IT care angajeaza in aceasta perioada mii de oameni.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top