casti de copiat
Blog

Certificatul iso 9001 garanteaza obtinerea produselor la standarde internationale

ISO 9001 nu este un moft, ci o necesitate fiindca actioneaza in doua directii esentiale:

-realizeaza cresterea performantelor detinatorilor, care se inscriu astfel in standarde internationale de management si productie. Pentru a face fata exigentelor actuale de pe o piata plina de produse, agentii economici trebuie sa ofere tot ce este mai bun, daca se poate prin simplificare cheltuielilor si intr-un timp cat mai scurt. La aceste aspecte se adauga gandirea ecologica a procesului de productie, fiindca nu acceptam sub nicio forma sa ne otravim mediul in care traim.

-corectarea unor disfunctii ale conducerii si productiei ca firma sau societatea respectiva sa se dezvolte permanent.Companiile care se respecta din peste 100 de tari ale lumii vin la masa negocierilor cu partenerii de afaceri cu acest document si cresc cifra de afaceri prin intermediul lui fiindca nu neglijeaza niciun aspect legat de activitatea lor.

Certificatul iso 9001 garanteaza un management al calitatii 100% in ansamblu: atat al resurselor umane angajate in activitate, cat si al documentelor si lantului productiv. In cazul existentei unor disfunctii, specialistii firmei Certificariiso.ro va ajuta sa le eliminati si totul sa mearga struna. In cazul companiilor uriase este greu de tinut totul sub control, dar documentul amintit demonstreaza faptul ca se poate acest lucru.

Un management responsabil garanteaza faptul ca atat cei implicati in activitatea firmei, cat si beneficiarii produselor si serviciilor vor fi multumiti. Certificatul 9001 atesta existenta unui mediu de lucru placut, iar oamenii isi vor dori sa lucreze intr-o companie care pune pe primul loc interesele si nevoile angajatilor.
Cand angajatii sunt mai motivati si produsele sunt mai bune fiindca sunt realizate cu maxima responsabilitate.

Sa analizam sectorul it! Ce randament mai pot da oamenii care sunt tinuti ore zeci de ore in fata computerelor intr-o atmosfera tensionata, care au dureri de cap si de spate ingrozitoare?

Vor fi oare jocurile online realizate de ei atractive sau programele functionale si fara erori? Sunteti de acord ca situatia se schimba, in cazul in care ei au o sala de sport sau o gradina cu o fantana arteziana, loc in care isi pot bea cafeaua timp de 15 minute, cand simt ca nu mai pot de epuizare?
Salariatii tratati cu respect, vor munci cu respect! Apreciez firmele care le pun la dispozitie: ceai, cafea, sucuri, apa si locuri in care sa isi ia o pauza dupa activitatile obositoare.

Zilele trecute cineva mi-a povestiti despre intelepciunea unui manager, care de cate ori isi vede angajatii abatuti, raciti sau acestia ii spun ca au probleme, le acorda o zi libera sa si le rezolve, motivand ca: “Un angajat bolnav sau abatut nu poate lucra la cote maxime, ba poate gresi si atunci degeaba a venit la serviciu. Mai bine sa stea o zi sa isi revina si va recupera totul dupa aceea.”

Exista multe strategii de a conduce colectivul in mod elegant catre performanta, iar specialistii de la Certificareiso.ro nu tin pentru ei aceste secrete de aur, ci le impartasesc si celor interesati sa le afle.
Daca vreti sa se stie de firma sau de compania voastra, solicitati acum iso 9001!

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top