Sport

CFR Cluj alaturi de Manchester United, Sporting Braga si Galatasaray in Grupa H a Ligii Campionilor

CFR Cluj alaturi de Manchester United, Sporting Braga si Galatasaray in Grupa H a Ligii Campionilor 2013CFR Cluj a reusit o performanta frumoasa in acest an si desi sansele de a ajunge in fruntea clasamentului sunt mici nu trebuie sa ne pierdem speranta mai ales atunci cand vine vorba de vazut cotele la casele de pariuri sportive online. Grupa H din care fac parte Clujenii mai are inca trei echipe si anume Manchester United, Sporting Braga si Galatasaray. Echipe cu o experienta mult mai mare decat a noastra.

Ideea este ca odata cu aceasta performanta exista posibilitatea de a ne promova tarile si pe alte meleaguri, cine stie poate peste cativa ani vin turcii la noi in concediu.

CFR Cluj a trecut de FC Basel si acest lucru i-a permis sa stea la aceasi masa cu mari echipe de pe batranul continent, pe langa aceasta grupa, cea mai tentanta si interesanta dupa spusele oamenilor ce au tangenta cu si despre fotbal, grupa este cea in care se regasesc echipele Manchenster City, Borrusia Dortmund, Real Madrid si PSG.

O adevarata grupa a mortii din care am putea sa ne bucuram ca am scapat, desi mi-ar placea la nebunie sa vad cel putin una din aceste echipe jucand pe Nationa Arena.

CFR Cluj alaturi de Manchester United, Sporting Braga si Galatasaray in Grupa H a Ligii Campionilor

Romania este o tara a carei tineri locuitori sunt inruditi cu tehnologia si spun asta pentru ca 5 milioane de romani au cont pe celebra retea de socializare facebook.com si undeva in jur de 3 milioane folosesc cel putin un telefon inteligent. Ma gandesc totusi cati din ei folosesc aplicatii pentru pariuri sportive online si cati merg la case de pariuri?

Pe langa asta multe din siturile sportive care au legatura si cu pariurile sportive oferta tot felul de ponturi la minut despre cum sa ajungeti sa castigati cat mai multi bani intr-un mod cat mai simplu, totul consta in ce tipuri de pariuri folositi.

CFR Cluj alaturi de Manchester United, Sporting Braga si Galatasaray in Grupa H a Ligii Campionilor 2013

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top