Stiri

Club Viper se redeschide cu o “fata” noua

Unul dintre cele mai vechi cluburi de biliard din Iasi, Club Viper, si-a schimbat aproape total “fata”. In cei opt ani de existenta, clubul a organizat numeroase concursuri de biliard si bowling.

Astazi, conducerea clubului inaugureaza, de la ora 17.00, un spatiu de joc mult mai mare, cu mese noi de biliard si snooker si cu cele sase piste de bowling total innoite

“Dupa patru luni de munca, timp in care s-au facut modificari chiar si la capitolul dimensiune – clubul fiind putin mai mare decit cel pe care il stiati in vara -, clubul isi redeschide portile. Mesele de billiard au fost inlocuite cu altele noi. Cei interesati vor avea ocazia sa joace snooker intr-un spatiu dedicat, iar pasionatii de bowling vor avea la dispozitie cele 6 piste, total innoite”, explica Anca V. Caruntu, account manager la Agency One.

Primii care vor avea posibilitatea de a bate bilele in noul club vor fi invitatii speciali, clientii fideli, dar si reprezentati ai mass-media, care sint invitati astazi la un cocktail.

“Clubul s-a mentinut in top in cei opt ani de la infiintare. A gazduit etape nationale ale Campionatului national de biliard, concursuri locale de bowling, a organizat petreceri. Linia aceasta va fi continuata de conducerea clubului si in anul ce vine”, spune Anca V. Caruntu.

Sursa articol: Ziarul de Iasi

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top