Stiri

Compania de închirieri auto PriceCarz deschide o nouă locație în Iași

Iașul este cunoscut nu doar pentru dimensiunea lui, ci mai ales pentru istoria lungă pe care o are. Aici se află nenumărate atracții turistice și obiective fascinante ce nu trebuie ratate. Datorită faptului că timpul petrecut în oraș poate fi de cele mai multe ori prea scurt, o masina inchiriata poate fi cea mai bună soluție de a parcurge itinerariul propus.

În ultimii ani tot mai multe persoane au început să apeleze la servicii de rent a car Iasi datorită faptului că procedurile sunt ușor de realizat, iar costurile sunt mult mai mici. PriceCarz este în topul celor mai preferate companii de profil, ce pune la dispoziția turistilor mașini performanțe și confortabile, având o gamă largă din care puteți alege.

PriceCarz Car Rentala deschis un nou sediu în Iași pentru a oferii tuturor clienților posibilitatea de a alege mașina potrivită dintr-o flotă variată, formată doar din mașini de cea mai bună calitate. Acum puteți închiria o mașină direct din Aeroportul Internațional Iasi!

Serviciul de inchirieri auto Iasi de la PriceCarz necesită un minim de acte pentru a finaliza procedura!

La PriceCarz puteți alege planul de Protecție cu RISC ZERO. Nu trebuie să vă faceți griji pentru plata daunelor sau accidentelor. Astfel vă puteți bucura de fiecare drum parcurs cu mașina, fără a plăti încă 1500 de euro garanție pe lângă închiriere. PriceCarz vrea ca familia sau prietenii tai să se bucure din plin de vacanța plănuită!

PriceCarz este mai mult decât un business ! Au lansat acest brand având cea mai importantă motivație: pasiunea autentică pentru mașini. Au dezvoltat astăzi brandul autohton cu capital 100% românesc care se bucură de notorietate și de încrederea clienților, într-un mod foarte natural pentru noi: împărtășind această pasiune cu alții.

Suntem pregătiți să răspundem la nevoile tale și venim în întâmpinarea ta cu oferte avantajoase, personalizate, la cel mai bun raport calitate / preț. Ne adaptăm în funcție de prioritățile clienților noștri și ținem pasul cu fiecare solicitare nouă, indiferent de împrejurare.

PriceCarz are o flotă variată pentru fiecare preferință și nevoi personale. Primele mașini sunt cele eco cu motorizări Hybrid sau cu consum mai mic. Majoritatea sunt sedanuri cu 5 locuri, dar pentru a merge cu familia sau cu un grup mai mare în vacanță avem mașini cu 7 locuri cu un consum minim.

Au sedii de inchirieri auto in toate marile orase ale României, precum:

  • Bucuresti
  • Cluj
  • Timisoara
  • Sibiu
  • Suceava
  • Bacău

Pentru lucruri mai serioase, cum ar fi deplasări pentru business și întâlniri, PriceCarz te pregătește cu o gamă variată de mașini de lux. Dacă doriți confort și lux dar și eleganță prestigioasă, alegeți Mercedes GLA. Pentru o vizibilitate mai mare în trafic și agilitate, arătați megalomanie cu un BMW X6 Biturbo. Beneficiați acum de puncte de fidelitate și reduceri pentru plățile realizate online, cu cardul, dar și de alte beneficii importante.

În România există multe localități care merită vizitate, iar Iașul nu face excepție. Acesta este situat în nord estul țării și este renumit pentru bogăția sa culturala și arhitecturala, dar și datorită nenumăratelor evenimente istorice ce s-au petrecut aici.

Iașul este un oraș care adăpostește o moștenire istorică însemnată, fiind una dintre cele mai importante orașe din țară și o destinație din ce în ce mai populară printre turiști, aceștia căutând șansă unică de a-i descoperi secretele și poveștile de odinioară.

Ce pot vizita în Iași dacă închiriez o mașină?

Revenind la punctele de atracție din Iași pe care le puteți vizita în Iași cu serviciul de inchirieri masini drumurile se vor putea parcurge mult mai rapid și cu un confort sporit, având astfel posibilitatea de a ieși din oraș pentru a vedea și împrejurimile. Sunt multe obiective turistice ce merită vizitate, însă cele mai populare locații sunt următoarele:

Palatul Culturii

Palatul Culturii din Iași este una dintre principalele atracții ale acestui oraș și  merită vizitată cel puțîn o dată. Aici se regăsește o arhitectură impresionantă neogotică, oferind în acest fel și o priveliște spectaculoasă pentru vizitatori. Pasionații pot vedea o întreagă colecție de artă, etnografie și piese istorice însemnătate.

Catedrala Mitropolitană

Catedrala adăpostește o arhitectură bizantină și o istorie religioasă impresionantă. Această a fost ridicată în anii 1800, înlocuind în acest proces două biserici deja existente. Catedrala mai este cunoscută și sub denumirea de Sfânta Parascheva, fiind una dintre cele 6 instituții de acest fel din țară.  Atunci când doriți să vizități Iașul, cu siguranță această locație trebuie să facă parte din itinerariul dumneavoastră.

Grădina Botanică

Una dintre cele mai frumoase locații din Iași este Grădina Botanică. Această se întinde pe o suprafață de aproximativ 100 de hectare, fiind una dintre cele mai mari grădini botanice din Europa și cea mai veche din România. Este un loc minunat pentru a evada din mediul cotidian și a vă relaxa, putându-vă bucura în acest fel de natură, specii locale, dar și exotice de plante și nu în ultimul rând de aer curat.

Teatrul Național Vasile Alecsandri

Această locație este o bijuterie culturală a Iașului, ce invită de fiecare dată vizitatorii să se bucure de spectacole, piese de teatru și seri memorabile de divertisment. Arhitectura sa prezintă o istorie bogată care merită vizitată cel puțin o dată, fiind în topul celor mai tranzitate locații din oraș.

Biserica Trei Ierarhi

Biserica ortodoxă Trei Ierarhi este o capodoperă arhitecturală care nu trebuie ratată. Această se mândrește  cu un amestec de elemente gotice și bizantine, fiind un reper unic și cu un impact vizual puternic. Tot aici se află și sculpturi realizate în piatră, iar împreună cu ornamentele sale, vizitatorii vor întâmpina o atmosfera spirituală, plină de istorie in iasi.

Palatul Roznovanu

Acest palat ascunde trecutul sau captivant în sălile și camerele frumos amenajate, împodobite cu detalii și mobilier ce datează din vremurile aristocratice. Tot aici se află și Muzeul de Artă unde este expusă o colecție impresionantă de tablouri și sculpturi.

Podul de Piatră

Podul de Piatră datează din secolul XIX, fiind o parte importantă din istoria Iașului. Acesta este un reper semnificativ din punct de vedere istoric, având o arhitectură impresionantă, perfectă pentru pasionații de fotografie.

Cum pot închiria o mașină în Iași?

Pentru a putea vizită pe deplin întregul oraș și tot ceea ce are de oferit acesta, va fi necesar să apelați la un serviciu de închirieri masini Iasi precum PriceCarz. Este bine cunoscut faptul că localitatea are o dimensiune foarte mare, fiind greu de tranzitat cu mijloacele de transport în comun sau prin alte metode tradiționale. O masina inchiriata performantă vă va ajuta să va respectați programul, având astfel posibilitatea de a vizită cât mai multe locații într-un mod confortabil si econom.

PriceCarz oferă tuturor șansă de a conduce modelul preferat, toată procedura realizându-se ușor, direct pe internet. Aceștia au o gamă largă de autoturisme din care puteți alege pentru a vă începe cât mai curând aventură. Tot ceea ce trebuie să faceți este să intrați pe site-ul oficial al companiei și să introduceți câteva date personale, cât și locația de ridicare și returnare a mașinii. Aceștia va vor contacta în scurt timp pentru a finaliza procedura de inchiriere auto Iasi și să va ghideze către următorul pas.

Ce documente sunt necesare pentru închirierea unei mașini în Iași?

Serviciul de inchirieri auto Iasi de la PriceCarz necesită un minim de acte pentru a finaliza procedura. PriceCarz este favorită printre localnici și turiști datorită faptului că pun la dispoziția acestora o gama variată de mașini auto in Iași care să se potrivească cu stilul și preferințele personale.

Pentru a închiria o mașină modernă și performanță, va trebui să prezentați doar două documente:

  • Permisul de conducere valabil;
  • Carte de identitate sau pașaport.

Apoi sunteți gata să profitați de serviciul de închiriere auto în Iași. Masina închiriată o puteți ridica de la aeroport.

Există locuri de parcare sigure în Iași pentru mașinile închiriate?

Poate închirați o mașină de lux din gama lor de autoturisme Mercedes sau BMW si nu doriți să fie zgâriată dacă ați parcat într-un loc nepotrivit. În Iași locurile de parcare sunt foarte importante, fiecare șofer din orice colț al lumii confruntându-se foarte des cu această problemă. Însă, orașul pune la dispoziția tuturor turiștilor și nu numai locuri pentru masina in parcări private și publice, multe dintre acestea fiind supravegheate video pentru liniștea fiecărui cetățean. De asemenea nu trebuie să vă faceți griji dacă selectați opțiunea de nu plătii daunele mașinii. Deci la PriceCarz toate riscurile sunt acoperite cu opțiunea de PROTECȚIE CU ZERO RISC AL MASINILOR.

Există vreo limită de vârstă pentru închirierea unei mașini în Iași?

Serviciile de inchiriere auto in iasi au devenit un trend foarte popular printre turiști și nu numai, datorită faptului că procedura a fost simplificată, iar prețurile sunt mult mai mici în comparație cu cele din trecut. PriceCarz oferă clienților lor o gamă variată de autoturisme confortabile și performanțe pentru a putea desluși secretele Iașului mult mai repede și eficient.

Diferența dintre PriceCarz și alte companii de profil este că aceștia acceptă chiar și persoanele care au vârstă împlinită de 19 ani (față de 21 de ani în alte cazuri), fiind necesar să aveți permisul de conducere de cel puțin un an. Aceștia au implementat acest sistem pentru a permite chiar și celor tineri să se bucure într-un mod mai sigur și comod de o vacanță de vis. 

Este adevărat faptul că multe dintre locurile de parcare sunt cu plată, însă acest lucru vă garantează o siguranță mult mai mare decât în cazul în care ați parcă în alte locuri.  În acest fel, atunci când veți vizită un obiectiv turistic veți știi că un serviciu de închirieri auto este în siguranță, putându-vă bucură mai bine de priveliștea pe care Iașul o oferă.

Orașul Iași este printre cele mai mari și vizitate locații din România, lucru ce se datorează istoriei bogate, a moștenirii culturale însemnate, dar și a atmosferei incredibile. Clădirile sale impunătoare, pline de amintiri vă vor ajuta să înțelegeți și să studiați mult mai bine trecutul țării. Această destinație este una obligatorie nu doar pentru turiștii străini, ci și pentru români, putându-se bucura și admira nenumăratele piese istorice ce povestesc despre vremurile demult apuse.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top