Rent a car

NOVA – Rent a Car Iasi

NOVA – Rent a Car IasiNova Rent a Car este o firma de inchirieri auto Iasi, oferind servicii de inchirieri masini pe termen scurt, mediu sau lung, cu sau fara sofer.
Dezvoltarea continua a orasului Iasi a facut ca si mediul turistic si de afaceri sa se dezvolte, aducand cu sine tot mai multe oportunitati si implicit oameni in cautarea unui mod de trasport in oras sau in imprejurimile sale.

NOVA – Rent a Car Iasi

Adresa: Iasi, Str. Vasile Lupu nr 13, Intersectie Bucsinescu – langa Hotel Dorobanti
Contact: 0765 23 77 72

Bazandu-se pe aceste considerente, firma NOVA Rent a Car si-a dezvoltat si diversificat in ultimii ani flota de masini, aducand in fata clientilor autovehicule din diferite clase de motorizare, cu branduri diferite si de dimensiuni variate. Ne-am propus astfel ca orice doritor sa gaseasca in parcul nostru auto o masina pe masura necesitatilor sale, fie ca circula in formula redusa, in interes de afaceri, fie ca merge in vacanta, cu famila extinsa.

Cele mai mari atu-uri cu care firma Nova s-a impus in ultimii ani pe piata sunt:
 masinile preponderent Diesel (cu motoare intre 1.6 si 2.0 diesel, foarte economice la variantele din clasa Intermediara si Sedan)
 garantii foarte mici (intre 100 si 200 euro, in functie de modelul auto ales)
 optiunea de Garantie Zero (platind o mica diferenta de pret/zi, renuntati la plata garantiei)
 lipsa taxelor de week-end si a taxelor de extra-hour (preluarea si predarea masinilor sambata si duminica este gratuita si nu se taxeaza in plus pentru intervalul orar 07.00-22.00)
 seriozitate si disponibilitate permanenta in relatia cu clientii, vechi sau noi.

Fiind una din principalele firme din Iasi, Nova Rent a Car se straduieste permanent sa fie la inaltimea exigentelor clientilor, adaptandu-si serviciile la necesitatile lor; in acest sens venim in intampinarea nevoilor lor cu servicii si produse aditionale precum:
 transfer la si de la Aeroporturile principale din tara
 livrarea masinii la Aeroport sau Gara, indiferent de zi/ora
 inchiriere scaunel auto pentru copii
 inchiriere sistem de navigatie
 inchiriere portbagaj suspendat
 inchiriere lanturi pentru zapada.

De asemenea, extinderea remarcabila, Aeroport Iasi a dus la crearea de noi noduri aeriene care, unind Moldova cu restul Europei, a adus romanilor plecati in afara posibilitatea de a ajunge cat mai repede si aproape de familie, putand lua chiar de la aeroport o masina cu care sa se deplaseze oriunde au nevoie.

NOVA – Rent a Car Iasi

Pentru aceasta, Nova Rent a Car livreaza la solicitarea clientilor masina dorita la Aeroport, indiferent de ziua saptamanii sau de ora aterizarii. Acestia pot plati cash, indiferent de valuta, la conversia bancara oficiala, sau cu cardul de credit, atat chiria cat si garantia.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

1 Comment

1 Comment

  1. Inchirieri auto

    October 25, 2018 at 11:27 am

    Servicii de buna calitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top