Evenimente

Concert de colinde cu Stefan Hrusca @ Teatrul National, 24 decembrie

Concert de colinde cu Stefan Hrusca @ Teatrul National, 24 decembrie24 Decembrie 2015, ora 20:00, Teatru National Iasi. Anul acesta, Hrusca ii va colinda pe ieseni pe 24 Decembrie!
Stefan Hrusca revine an de an in Romania pentru intalnirea cu publicul si pentru a duce mai departe stravechiul obicei: colindul. Anul acesta, ii va colinda pe ieseni la Opera Nationala chiar in seara de Ajun. Pe 24 Decembrie 2015, turneul de colinde al lui Hrusca poposeste in inima Moldovei, la Sala Mare a Operei Nationale pentru a le vesti iesenilor pe cea mai frumoasa dintre sarbatori!
Concertul va avea loc incepand cu ora 20:00 si le va aduce iesenilor celebrele melodii ale „Dascalului de colinde”, asa cum a fost supranumit artistul de catre poetul George Tarnea. Florile Dalbe, Trei Pastori, Afara Ninge Linistit, Linu-i Lin, Sfanta-i Sara de Craciun dar si Ruga Pentru Parinti vor putea fi ascultate in seara de 24 decembrie la Opera Nationala !

Cantautorul maramuresean va sustine acest concert pe 24 decembrie,admiratorii dovedindu-si fidelitatea in fiecare an, umpland sala de concert pana la refuz si aclamandu-l cu emotie pe cel ce interpreteaza intr-o maniera speciala colindele de Craciun.

“Este cel mai frumos obicei crestinesc si romanesc – de a merge sa urezi de bine, pentru sarbatori, celor dragi. Faceti asta si o sa va curatati si o sa va simtiti mult mai bine sufleteste Eu nu doar cant, eu simt fiecare colind” declara Stefan Hrusca…
Colindatul sau uratul pe la case constituie un obicei stravechi, sfant, pentru ca transmite un mesaj ceresc, o veste de la Dumnezeu. Este o nepretuita zestre spirituala, pe care o mostenim din mosi-stramosi. Cei dintai colindatori au fost pastorii care au mers la pestera in care s-a nascut Iisus. Bucurandu-se de acest semn ceresc si de glasul ingerilor, pastorii au vestit minunea in cetatea Betleemului.

Hrusca, cel mai cunoscut si iubit interpret de colinde se face auzit an de an in casele oamenilor, dand viata frumoaselor traditii romanesti, celebrand de fiecare data Craciunul si datinile strabune.

Turneul de colinde se numeste „Leru-i Ler” si va trece prin mai multe orase din tara noastra.

Preturile biletelor pentru concertul de colinde de la Iasi, din data de 24 Decembrie 2015 sunt urmatoarele:
– 100 lei: Categoria VIP
– 80 lei: Categoria 1
– 60 lei: Categoria 2

hrusca

Cei ce doresc sa se lase colindati pe 24 Decembrie 2015 de catre Hrusca – simbolul colindului romanesc, isi pot achizitiona bilete din reteaua BILETOO.RO, BILET.ro, BLT.ro, BILETE.ro, MYTICKET.ro, EVENTIM.ro, TICKETSTORE.ro, TICKETNET.ro sau STARTICKETS.RO!

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top