Evenimente

Concert Ducu Bertzi @ Hunter’s Pub, 4 noiembrie

Concert Ducu Bertzi @ Hunter's Pub, 4 noiembrieVineri 4 noiembrie, Hunter’s Pub, situat in incinta Restaurantului Vanatorul din Parcul Expozitiei, Copou, te invita incepand cu ora 21:00 la o seara de petrecere la care invitatul special este Ducu Bertzi ce va concerta live pentru toti alaturi de Mihai Nenita la vioara.
Originar din Maramures, artistul nascut in 1955 a lansat 8 albume si este cunoscut pentru piesele lui celebre precum: “M-am indragostit numai de ea”, “Si de-ar fi”, “Floare de colt”, “Asa-mi vine cateodata”, “Suflet fara chei” si ultima piesa “Visul”. Toate aceste piese vor fi interpretate live de catre cantaretul de folk, Ducu Bertzi, in seara de 4 noiembrie la Hunter’s Pub Iasi.

Dupa concertul invitatului, seara continua alaturi de Dj Troller si MC ClauDream.
Biletele pot fi achizitionate din timp la pretul de 20 LEI, iar in seara evenimentului acestea vor costa 25 LEI.
Informatii si Rezervari la 0752 005 052

Concert Ducu Berzi @ Hunter’s Pub, 4 noiembrie

Facebook Comments Box

1 Comment

1 Comment

  1. iasi4u

    November 2, 2011 at 2:42 pm

    Iti place Ducu Bertzi si vrei sa-l auzi cantand live vineri 4 noiembrie in Hunter’s Pub? Pai atunci spune-ne printr-un comentariu ce piesa iti place cel mai mult din portofoliul artisului si castiga unnul din cele doua bilete la evenimentul ce va avea loc vineri in Hunter’s Pub. Numele castigatorilor vor fi anuntati aici pe pagina noastra de FB vineri dupa amiaza http://www.facebook.com/iasi4uro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top