Evenimente

Concert Nicu Alifantis @ Hunter’s Pub, 6 aprilie

Concert Nicu Alifantis @ Hunter's Pub, 6 aprilie“Nicu Alifantis ne scrie cu sufletul pe cîntecul vieții fiecăruia din noi cuvintele-i simple, afectuoase, dulci-amare, lăsîndu-ne destrămați o clipă, reînviindu-ne apoi, mai bucuroși, mai teferi, întru poezia-i caldă. În inima mea, toată blîndețea-l simte poet de cînd lumea și-s fericit să o spun și mil altora. Și s-o repet pînă la îngeri!” Emil Brumaru

Bântuit de muze, diurn pe apucate şi “lunatic” prin însăşi condiţia greierească a trubadurului, Nicu Alifantis s-a implicat în sute sau mii de activităţi, cu graţia cu care “risipei se dedă florarul”. A compus muzică de teatru şi film, a avut roluri jucate în teatru şi film, a compus versuri, a înregistrat discuri, a urcat de mii de ori pe scenă şi-a fost în mai multe rânduri premiat. Şi cum energia trebuie necontenit consumată, iată-l pe neobositul Nicu Alifantis intr-un nou concert!

Vineri, pe 6 aprilie in Hunter’s Pub incepand cu ora 21.00, timp de o ora si jumatate va rasuna muzica de bună calitate, “muzica nefardată strident, nerujată, muzica aceea care nu îmbătrâneşte urât şi care, dimineaţa, culmea, poate fi chiar mai frumoasă şi mai proaspătă decât a fost aseară”.

„Fiori prin mine umbla/Si nu am trebuinta/ Te rog pe tine umbra/Sa redevi fiinta” Fredoneaza alaturi de Nicu Alifantis refrenele-i celebre !

Pretul biletului este de 35 Lei
Informatii si Rezervari la Rezervari la 0752 005 052

Concert Nicu Alifantis @ Hunter's Pub, 6 aprilie

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top