Evenimente

Concert Puya @ ERA Park, 17 aprilie

WebPuya, cel mai in voga artisit hip-hop din Romania concerteaza duminica, 17 Aprilie la ERA Park, incepand cu ora 19:00. Tot in acest weekend, ERA da startul Targului de Paste.
Duminica, 17 Aprilie, incepand cu ora 19:00, Puya va oferi un show incendiar tuturor iesenilor prezenti in Galeriile Comerciale ERA Park. Hip-hopperul, unul dintre cei mai in voga artisti la ora actuala din Romania, dar si una dintre cele mai longevive prezente de pe piata muzicala autohtona va interpreta la Iasi melodii de pe ultimele sale albume “Romanisme Partea I” si “Romanisme Partea II”, precum “Americandrim”, “Change”, “Vestul Salbatic” si “Undeva in Balcani”.

VIDEO: Cum a fost la Concertul PUYA din ERA Park Iasi

[fblikebutton]
ERAiasi_anna_project_A1

Targul de Paste isi deschide portile
Tot in acest weekend ERA da startul si la Targul de Artizanat, ce isi va deshide portile sambata, 16 Aprilie. Pana in Vinerea Mare, mestesugarii prezenti la targ vor oferi iesenilor obiceiuri si cadouri specifice sarbatorilor Pascale, dar si produse traditionale din diferite regiuni ale tarii. In plus, deveniti deja o prezenta obisnuita in galeriile ERA Park, artistii handmade isi vor expune si ei cele mai noi creatii.

Web

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top