Evenimente

Concert Trooper @ ArtHouse Central, 1 iunie

Concert Trooper @ ArtHouse Central, 1 iunieSambata, 1 iunie, la ArtHouse Central va avea loc un concert Trooper, incepand cu ora 23.00.
Castigatori ai unor premii precum „Basistul anului”, „Chitaristul anului”, „Grupul anului” sau locul II la categoria „Cel mai bun solist vocal”, plasandu-se dupa renumitul Cristi Minculescu, Trooper este cea mai iubita trupa de Heavy Metal din Romania. Prezenti de 18 ani pe piata muzicii din Romania, baietii de la Trooper se lauda cu o discografie bogata (care include si o colectie de 3 discuri reeditate + un DVD), dar si cu un spectacol extrem de complex, in cadrul caruia interpreteaza atat piese proprii, cat si cover-uri ale celor mai faimoase trupe rock din lume.

De-a lungul timpului Trooper a cantat in deschierea unor formatii precum Iron Maiden, Megadeth sau W.A.S.P. si au impartit scena cu Nazareth si Manowar. Sambata aceasta, baietii ii invita pe ieseni sa guste experienta muzicii live de calitate in cea mai noua locatie dedicata evenimentelor alternative.

Intrarea este libera, in limita locurilor disponibile.

Concert Trooper @ ArtHouse Central, 1 iunie

ArtHouse Central se lanseaza vineri, 31 mai, la etajul 6 in Moldova Mall si pune la dispozitie un spatiu in care vor fi organizate concerte de muzica live, spectacole de teatru, stand-up comedy, oferind un loc unic de intalnire unde oamenii pot socializa si interactiona savurand o cafea buna.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top