Diverse

Copilului tău îi plac mașinuțele electrice?

Poate că tu când te aflai la o vârstă fragedă nu-ți doreai neapărat mașinuțe electrice pentru copii, ci te mulțumeai să te joci cu alți copii în fața blocului sau ăn incinta curții tale în nisip și pentru tine acest lucru reprezenta un moment de bucurie, de relaxare. Vremurile s-au schimbat, însă, și lucrurile nu mai merg pe vechiul calapod, ci se îndreaptă foarte mult spre partea de tehnologie, de ceva nou și inovativ care să iasă în evidență. De ce spun asta? Până și copiii cu vârste foarte mici simt nevoia să iasă în evidență cu ceva și dacă nu cu ceva mare, mai mare decât ei de obicei, atunci cu ce? Cu ce ar putea ei ieși în evidență, dacă nu cu jucăriile pe care mami și tati le achiziționează?

Cea mai bună variantă pentru ei, mai ales pentru băieței? Mașinuțele electrice! Cu o jucărie de acest gen, sigur nu vei da greș. De ce? Pentru că majoritatea visează când sunt mici că vor ajunge șoferi mari sau piloți de raliuri și vor experimenta viteza și nu numai. Acest lucru este perfect normal, pentru că, atunci când sunt mici, copiii visează la foarte multe lucruri. La fel ca și în cazul fetițelor care-și imaginează că vor fi prințese când vor fi mari, și băiețeii își doresc ceva măreț, iar primul pas spre îndeplinirea unui astfel de vis este o mașinuță, prin care să experimenteze, alături de tine ca părinte, micile senzații ale unui șofer.

Vei fi surprins de bucuria pe care o poți aduce pe buzele lor. Vei fi fermecat de zâmbetele care te înconjoară și, mai mult decât atât, te vei bucura și tu de bucuria micuțului tău, pentru că el este tot ceea ce ai tu mai de preț, am dreptate? Acordă-i, așadar, atenția pe care o merită, fă un efort și achiziționează-i mașinuța mult dorită, pentru că o dată o să o vrea, nu de mai multe ori. Dacă tu nu ai putut beneficia de așa ceva, oferă-i măcar lui posibilitatea de a-și crea propriul spațiu. Oferă-i posibilitatea de a vedea cum este să fie un șofer, chiar dacă unul păzit pentru că nu este indicat s-l scapi din vedere.

Îți va mulțumi și te va face să fii un părinte mai fericit și, mai mult decât atât, cel mai bun părinte! Un tătic sau o mămică cum nimeni n-a mai întânit!

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top