Diverse

Produse de curatenie si igiena de la Tork

Curatenia este una din cele mai importante preocupari din viata cotidiana. Indiferent daca vorbim de igiena si curatenia de la locul de munca sau de la serviciu, trebuie sa acordam o atentie foarte mare acestui proces. Produsele de curatenie sunt multe. Unele sunt de calitate mai buna, altele de mai proasta. Desi tindem sa credem ca niciun produs de curatenie nu ofera igienizare totala pe orice supfarata, acest lucru nu este adevarat. Pentru a avea igienizare completa, ar trebui sa evitam achizitionarea de  produse din magazinele de la coltul strazii. Acestea sunt destinate unei curetenii bune, dar nu profunde asa cum ar trebuie sa avem in locuinta si la locul de munca. Tocmai de aceea, va recomandam magazinul echipamentcuratenie.ro care comercializeaza produse Tork.

Echipamentcuratenie.ro este un magazin cu produse speciale de curatenie ce activeaza in acest domeniu de peste 13 ani. Peste 20000 de clienti sunt multumiti de parteneriatul cu acest magazin. Companii, institutii, spitale achiztioneaza frecvent produse de aici, de aici pentru ca  acestea sunt cele mai bune si, de fiecare data, rezultatele sunt impecabile. Cu o putere de curatare foarte mare, aceste produse ce constau in detergenti sau sapun Tork asigura o igiena impecabila pentru orice tip de suprafata sau pentru maini.  Chiar daca la acest tip de produse apeleaza institutiile, restaurantele, cabinetele medicale, spitalele sau alte tipuri de business-uri, detergentii profesionali  de la echipamentcuratenie.ro se pot folosi fara nicio problema si in interiorul locuintei.

Cum spuneam, unul din cele mai apreciate brand-uri este Tork. Sunt disponibili atat detergenti premium, cat si economici, in functie de dorinte si bugetul de care dispuneti. De asemenea, sunt disponibile multe produse pentru uz manual sau speciale pentru masini automate de curatare. Puteti achiztiona produse non-abrazive, in forma lichida, mai concentrata. De asemenea,  pe site sunt disponibile si cateva formule de spray-uri speciale pentru mobila. Produsele lichide Tork, in combinatie cu apa, sunt folosite pentru a curata suprafete precum podelele, blaturile, mobilierul si chiar peretii daca este posibil. Aceste solutii, chiar daca sunt putin diluate, nu isi pierd din forta de a curata si dezinfecta. Ele au formule ce nu lasa urme si se indeparteaza usor. In schimb, majoritatea bacteriilor sau a virusurilor sunt anihilati. Sunt distrusi chiar si microbi puternici si rezistenti precum HBV/HCV, HIV, Rotavirusuri, Adenovirusuri, Papova, Vaccinia, virusuri herpetice. Sapunurile Tork nu numai ca igienizeaza corespunzator mainile, ci lasa pielea fina si catifelata, iar parfumul este unul foarte placut. De obicei, aceste sapunuri se pot folosi cu ajutorul unor dispensere Tork, disponibile pe acelasi site.

Nu trebuie sa va faceti griji, deoarece aceste produse va ofera o siguranta mult mai mare decat oricare alt produs din comert. Produsele Tork igienizeaza la cele mai inalte standarde si sunt cu atat mai bune cu cat aveti in preajma si copii. Se stie ca cei mici nu constientizeaza ce pericol reprezinta murdaria de pe pdele si suprafete si de aceea pun manutele peste tot. Asa ca, folosind produsele Tork de la echipamentcuratenie.ro veti sta mai linistit pentru ca cel mic va fi mult mai in siguranta.

 

 

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top