Stiri

Creaza-ti un magazin online

Creaza-ti un magazin online
Cea mai tare afacere este la acesta ora sa ai un magazin online care sa vanda marfa de la Ali Express! Si am zis sa va spun cum sa faceti asta!?

Mergeti la o firma ce se ocupa cu creare magazin online si cereti ca magazinul sa poate functiona in sistem affiliate astfel in cat dvs sa puteti expune produse de Ali pe site fara prea mare efort si pe urma aveti doua variante, prima va inscrieti la ei ca parteneri affiliate si va luati cate un comision la fiecare vanzare care vine de pe site-ul dvs. sau vindeti direct insa aici este neveoie de putina imiplicare dar merita efortul pentru ca adaosul este cel putin dublu!

Tot ce vedeti produse de china, ceasuri, mobile, accesorii de mobile, camere video auto, boxe, casti toate sunt venite pe acesta filiera si vandute pe OLX sau La Jumatate.

Varianta cu magazin online este mai buna pentru ca puteti sa aveti o mai mare adresare decat printr-un anunt pe un site chiar fie el si platit si tot odata puteti sa vindeti si alte produse.
Acelasi lucru se poate si cu Amazon, si ei au program de affiliate iar un magazin online bine facut merge atat cu Ali cat si cu Amazon sau orice alt serviciu de acest tip.

Da, stai acasa si faci bani, visul oricarui om de pe lumea asta incepe sa devina realitate si in Romania, sigur ca multi nu vor sa spuna vezi doamne sa nu apara prea multi sa se sparge treaba insa zic eu ca la cata marfa au site-urile de ganul asta si la cate milioane suntem noi este tare greu de spart afacerea asta!

OK, nu este gratis, din gratis cam greu sa faci bani, te costa un magazin online vreo 700 euro, mai bagi ceva si in marfa si apoi un pic de reclama, da, dar stai acasa si faci banuti!
Chiar nu imi pare scump pentru o super afacere de acasa sa cheltui si tu vreo 1500 de euro si sa te lasi de servici, la uni si salarile compensatori au mai mari!

Secretul sa nu te bagi in prea multe si mai ales in ceva ce stii, daca iti plac electronicele ele sa fie atunci, daca iti plac hainele, acesoriile ele sa fie, sa te pricpi bine sa stii ce se poarta ce se vinde bine ce pret este OK, etc.

Desi acum s-a rupt internetul in doua cu spinare si kendama, ati vazut pretul pe Ali Express la asa ceva, apoi vedeti pretul la noi si ideea de creare magazin online!

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

1 Comment

1 Comment

  1. Creare magazin online

    October 21, 2017 at 3:59 pm

    Felicitari pentru articol! Foarte bun, scurt si la obiect. Cred ca s-ar putea scrie ceva si despre Amazon .. Parerea mea. Salutari , bafta la toti!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top