Stiri

Criterii care te ajută să alegi studioul de videochat potrivit

Activitatea de model pentru videochat a transformat România într-un lider mondial în domeniu. Însă aceste statistici pot reflecta lucruri pozitive și negative deopotrivă. Jobul la un studio de videochat se numără printre puținele din țara noastră care îți pot oferi un salariu de ordinul miilor de dolari. Totuși, o mulțime de studiouri de videochat racolează tinerele direct din faţa facultăţilor şi le ademenesc cu promisiuni tentante. Dacă te atrage ideea de a fi model la un studio de videochat, asigură-te că îți faci o documentație solidă și că pui întrebările care contează înainte de a semna contractul. Promisiunea câștigului de 10.000 de dolari pe lună te poate face să uiți de întrebări ca „ce prioadă presupune contractul?”, „îmi pot alege turele în care lucrez?”, „în ce constă, mai precis, activitatea?”. Următoarele rânduri îți vin în ajutor pentru a alege studioul de videochat potrivit pentru tine.

Studioul de videochat trebuie să îți ofere un training cuprinzător

Poate că ești la început și atmosfera de timiditate, nesiguranță, entuziasm plutesc în aer. Oricare ar fi personalitatea ta sau oricât de confortabil ar fi „chiulul” unui training sau un training incomplet, realizat fără interes, trebuie să știi că acest aspect cântărește mult în ceea ce privește câștigurile tale ulterioare. Trainingul per se la un studio de videochat durează 3 luni și în această perioadă vei primi sfaturi prețioase, care vor da ritmul progresului tău. De la aspecte tehnice precum logarea pe site la interacțiunea cu membrii și aspectul fizic, trainerul are scopul să te învețe să te pui în valoare, să mizezi pe calitățile tale și să îți conturezi stilul și personalitatea. Chiar dacă scopul trainerului este să te învețe să te descurci de una singură, acesta îți va fi mereu aproape pentru orice nelămurire, întrebare sau situație în care simți că nu ți-ar strica o mână de ajutor.

Discută cu echipa de angajări câștigurile încă de la început

O mulțime de studiouri de videochat apelează la diverse tactici pentru a atrage tinerele în echipa lor. De cele mai multe ori, tactica este reprezentată de promisiunea câștigurilor colosale. Este adevărat că un model la un studio de videochat poate încasa 7.000 de dolari într-o zi sau 15.000 de dolari într-o lună, însă aceste cazuri reprezintă mai degrabă excepții. Este bine cunoscut cazul modelului care în numai două săptămâni a obținut câștiguri de peste 50.000 de dolari pentru simplul fapt că i-a permis unui membru s-o admire dormind. Sună bine, știm, și este posibil să ai și tu parte de un astfel de caz excepțional. Însă este important să discuți cu echipa de angajări despre câștiguri realiste, pentru a ști la ce să te aștepți și să nu fii dezamăgită.

Citește cu atenție contractul pe care îl vei semna

Majoritatea studiourilor de videochat practică obiceiul de a semna contractul la prima întâlnire. Acest lucru poate părea liniștitor pentru model, întrucât îi oferă o siguranță, însă este indicat să citești de două ori contractul pe care urmează să îl semnezi. Activitatea la un studio de videochat este reglementată legal, însă unele studiouri de videochat prezintă în continuare nereguli. Oricât de entuziasmată ai fi la prima întâlnire cu echipa și oricât de bine sună promisiunile, asigură-te că citești cu atenție contractul înainte de a-ți pune semnătura pe el. Acesta trebuie să fie ferm, să respecte legislația în vigoare și să prezinte clauze pe care le găsești avantajoase pentru tine. Nu-ți fie teamă să pui întrebări dacă nu înțelegi anumiți termeni sau clauze, echipa căreia merită să te alături trebuie să fie dornică și răbdătoare cu tine și nevoile tale.

Studio de videochat HeraStudio din Brașov

„Cel mai bun studio de videochat”, „cel mai serios studio de videochat”, „cel mai avantajos studio de videochat” nu este acela care se autoproclamă, ci acela care decizi tu să fie. Oamenii sunt diferiți și au nevoi diferite. Tocmai de aceea, înainte să semnezi contractul cu un anumit studio de videochat, asigură-te că acesta răspunde pozitiv nevoilor tale. Poate că ai nevoie de chirie asigurată, poate că ai nevoie de libertatea de a-ți organiza programul astfel încât să-ți continui și studiile, poate că ai nevoie de primirea salariului la fiecare sfârșit de săptămână. Discută pe larg cu echipa și asigură-te că studioul de videochat ales de tine se aliniază perfect cu cerințele tale. Dacă ești în căutarea unui studio de videochat în Brașov, HeraStudio poate fi răspunsul. Studioul de videochat HeraStudio este locul în care nu numai conturile cresc, ci și încrederea de sine. Alegând acest studio de videochat, primești 500$ bonus de angajare, 4000 de lei lunar pentru primele trei luni, chirie în Brașov și training specializat, structurat în cel mai practic mod astfel încat să evoluezi în cel mai scurt timp și să devii cea mai bună variantă a ta. Indiferent de studioul de videochat pe care-l vei alege, asigură-te că alegi să fii fericită!

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top