Stiri

Ce ar putea insemna videochatul pentru tine!

Tot mai multe tinere aleg să lucreze în domeniul videochatului pentru a avea un salariu mai mare și deci, un trai mai bun. De bani, știm cu toții că se câștigă. Însă acesta este singurul beneficiu atunci când vine vorba de videochat? Un salariu mare și atât?

Pentru Mihaela, o tânără de 23 de ani care lucrează ca si model de videochat de 5 ani, această meserie a însemnat mai mult decât un salariu mare, această meserie reprezintă pentru ea o experiență de viață din care a învățat multe lecții. Dar, să o lăsăm pe ea să ne dezvăluie mai multe!

„Când m-am angajat ca model de videochat aveam nevoie de bani și atât. Am mers la Ok Studio pentru că văzusem o reclamă online și mi-am încercat norocul. Niciodată nu m-am considerat deosebit de frumoasă și din cauza aceasta aveam o oarecare teamă că nu voi fi acceptată.

Când am ajuns acolo am fost întâmpinată de cea mai prietenoasă echipă și cel mai deschis colectiv dintre toate cu care am avut tangențe până acum. Oamenii de la Ok Studio s-au comportat foarte frumos cu mine, mi-au explicat exact în ce constă jobul și ce va trebui să fac.

Lucrul care m-a impresionat foarte mult a fost că nu puneau atât de mult accent pe fizic, cât puneau pe psihic. Erau în căutare de o persoană drăguță și vorbăreață, de o persoană cu mintea deschisă și cu multă imaginație și idei inovatoare.

Revenind, ce am învățat eu din toată experiența mea cu OkStudio este că se poate merge la serviciu cu drag, într-un mediu prietenos și lipsit de stres! Majoritatea problemelor din ziua de azi în ceea ce privește munca, implică un colectiv neprietenos și un mediu stresant.

Mie îmi face plăcere să merg la muncă, OK Studio mi-a oferit un cadru în care să mă pot desfășura în liniște și să-mi pot face meseria cel mai bine.

De asemenea, videochatul m-a ajutat să-mi dezvolt capacitățile de comunicare și să interacționez mai bine cu oamenii din jurul meu. Dacă la început eram oarecum timidă și lipsită de încredere în mine, acum sunt mult mai sigură pe forțele proprii.

Mă adresez tuturor fetelor care au avut poate vreodată un gând de a se angaja ca model de videochat. Cariera mea tot de aici a început, de la un simplu gând, de la o simplă nevoie de bani, nici nu m-aș fi gândit că pot ajunge să fac performanță. La început îmi spuneam că voi sta puțin și după voi pleca, dar când am văzut mediul prietenos și oamenii de care am dat, mi-a dispărut această dorintă.

Ok Studio nu e un simplu loc de muncă, un studio unde mergi ca să câștigi bani. Ok Studio e mai mult decât atât. Este un loc unde îți faci prieteni, un loc unde te dezvolți, un loc unde socializezi, unde descoperi lucruri și oameni noi, Ok Studio e o a doua casă pentru mine!”

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top