Stiri

Cum sa fii independenta financiar ca model de videochat

In industria videochatului patrund tot mai multe modele noi dar intrebarea este: de ce? In primul rand, toate aceste tinere isi doresc o stabilitate si independenta financiara intrucat, la fel ca noi toti, au dorinte si probleme pe care sumele mari de bani castigate din videochat le pot rezolva rapid.

Cu siguranta ti s-a intamplat sa mergi la o multitudine de interviuri de angajare si te-ai lovit de aceeasi intrebare stresanta: aveti experienta in domeniu? Cum sa ai experienta daca nimeni nu te angajeaza, chiar si pe un post de incepator ?

Din fericire, in cazul modelelor de videochat, cel putin la studioul nostru, Studio DeLuxe, experienta nu este obligatorie intrucat suntem atat de increzatori in trainerii nostri incat stim ca vei reusi rapid sa te descurci ca model de videochat, ba, mai mult, sa castigi din ce in ce mai bine.

Este adevarat ca exista o multime de studiouri de videochat dar, trebuie sa recunoastem, sunt putine cele serioase, care isi respecta intelegerile de la inceput, de la angajare, fata de modele. Asa cum noi cerem seriozitate, la fel ne respectam intelegerile si ne place sa avem o relatie de amicitie, calda, cu toate modelele noastre, intrucat stim ca atmosfera de la studio conteaza foarte mult pentru performantele fiecaruia dintre noi, si mai ales a modelelor de videochat care lucreaza la noi.

Vei vedea ca jobul de model este unul destul de solicitant si iti va cere un grad mare de implicare, un aspect fizic atragator, o personalitate placuta dar si rezistenta la stres, intrucat, stim, nu este usor sa discuti zilnic cu necunoscuti si, mai ales, pe teme atat de variate.

Pentru un model de videochat incepator, parerea noastra este ca a face videochat de acasa nu este de dorit, intrucat va fi lipsita de trainingul de inceput dar se va lovi si de multe impedimente precum problemele tehnice, problemele ivite la crearea conturilor de model pe diverse site-uri de videochat; totodata, este nevoie de incredere in propriile forte pe care, pentru inceput, ti-o poti cladi doar prin suportul unui studio de videochat profesionist si serios.

Independenta financiara apare dupa o perioada de invatare si adaptare la statutul de model de videochat iar pentru asta este nevoie de multa rabdare, perseverenta si munca sustinuta. Un model incepator va castiga, in medie, 1000-1500$ pe lunar, in timp ce un model cu experienta poate ajunge usor la sume de peste 20.000 de dolari lunar.

Este important sa retii ca exista multe solicitari de angajari videochat asadar este bine sa stii de ce calitati este nevoie pentru a fi un candidat valabil pentru postul de model de videochat. Pe langa fizic si personalitate, este nevoie de un nivel de cunoastere a limbii engleze, cel putin la nivel conversational, scris si vorbit.

Aceasta conditie este pusa implicit de activitate, majoritatea site-urilor de videochat fiind in limba engleza, iar aici ne referim atat la continutul site-ului in sine (panoul de administrare a profilului de model, meniul site-ului si altele) dar si prin faptul ca membrii acestor site-uri sunt, in mare parte, vorbitori de limba engleza, chiar daca, nativ, vorbesc alte limbi straine..

Daca te numeri si tu printre cele care doresc sa inceapa sa lucreze COMPLET LEGAL ca model de videochat sau ai deja experienta, te asteptam la un interviu de angajare la Studio DeLuxe. Suna-ne la tel 0759 451 365 sau trimite-ne un email pe office@studiodeluxe.ro.

Te asteptam cu drag si deosebit interes sa te cunoastem si sa te primim in randul echipei noastre!

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top