Stiri

Cum alegem corect un credit de nevoi personale

In zilele noastre, tot mai multi romani apeleaza la o rata la banca sau la un credit de nevoi personale, fiind foarte complicat sa economiseasca bani pentru a-si duce la indeplinire un obiectiv financiar.

De ce ai nevoie de un astfel de credit? Raspunsul nu este deloc complicat si poate varia, de la persoana la persoana. Poate iti doresti sa faci niste modificari in apartament, sa investesti intr-o masina noua sau sa cumperi electrocasnice noi. Indiferent care ar fi motivul, in mod evident, atunci cand apelezi la un credit, e clar ca ai nevoie de o suma mai mare de bani pe care salariul tau sau economiile lunare nu le pot acoperi. De multe ori insa, oamenii sunt din ce in ce mai sceptici cu privire la solicitarea unui credit, din cauza ca nu cunosc foarte multe informatii despre asta si nu exista o educatie in acest sens.

Asadar, daca ai in plan sa recurgi la un credit de nevoi personale, iata cateva informatii pe care trebuie sa le iei in considerare:

Ai in vedere un mic research inainte de a alege creditul potrivit

Sa aduni cat mai multe informatii si sa faci o investigatie in prealabil inainte de a lua o decizie este solutia salvatoare in orice domeniu, mai ales in momentul alegerii unui credit. Indiferent ca mergi intr-o sucursala sau cauti pe internet, compara cateva oferte, afla care sunt dobanzile si care este perioada de restituire a creditului si alege ceea ce te avantajeaza cel mai mult.

Calculeza-ti cheltuielile lunare si ai grija sa nu te indatorezi prea mult

Fireste ca e destul de simplu sa alegi suma maxima pe care o poti obtine de la banca, insa trebuie sa iei in calcul si alti factori. De la cheltuielile zilnice, la intretinere, facturi sau servicii medicale, toate acestea vor fi de asemenea pe lista datoriilor, alaturi de rata pentru creditul obtinut. Asadar, te sfatuim sa nu datorezi niciodata mai mult de jumatate din ceea ce poti plati usor din veniturile lunare. In plus, asigura-te ca data scadenta a imprumutului va fi dupa data de incasare a salariului.

Ai luat in calcul comisioanele?

Pe langa rata lunara pe care trebuie sa o platesti bancii pe o anumita perioada de timp prestabilita, exista taxe si comisioane ce trebuie platite odata ce ai primit imprumut din partea institutiei financiare pe care ai ales-o. Toate comisioanele si alte taxe iti vor fi comunicate inainte de semnarea contractului de catre consilierul Ferratum si se vor regasi si in contract.

De ce sa alegi un credit online?

Suntem siguri ca nici tie si nimanui nu ii face placere sa stea la cozile interminabile de la banci si piarda prea mult timp asteptand. In aceasta situatie, solutia creditului online pare cea mai simpla si la indemana, mai ales cand nevoia de a obtine banii este cat mai urgenta.

In mediul online, totul se petrece foarte repede. Nu vei avea nevoie decat sa completezi un formular cu datele personale (nume, numar de telefon, adresa de e-mail) si sa iti poti demonstra veniturile lunare, astfel incat sa vezi ce suma vei putea obtine.

Ferratum Money crede in realizarea viselor si, in calitate de creditor direct, si-a creionat produsele astfel incat sa poata oferi tuturor sansa sa actioneze la momentul potrivit pentru indeplinirea lor.

Creditul online de nevoi personale inseamna ca poti avea acces la bani oricand, intr-o maniera convenabila pentru tine. Poti solicita acest tip de credit online 24/7 prin intermediul aplicatiei de pe site si nu trebuie sa stai la nicio coada sau sa dai explicatii peste explicatii unui consultant.

Aplicatia online Ferratum este destul de simpla, rapida si completarea ei dureaza doar cateva minute.

Iti dorim succes si spor la cumparaturi!

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top