Stiri

Cum alegem modul vape potrivit si ce lichid folosim?

Tigarile electronice s-au perfectionat de-a lungul anilor si in fiecare an avanseaza astfel incat sa raspunda nevoilor fiecarui vaper, fie el profesionist sau incepator. De la specificatii tehnice, putere, capacitate sau chiar design, in prezent poate fi coplesitor sa alegi dintre toate modelele de tigari electronice. Iata insa de ce aspecte trebuie sa tii cont inainte de a alege modul vape potrivit.

Diferentele intre kiturile de incepatori si de avansati

De la tigarile electronice subtiri si finute, pana la mod-urile parca desprinse din filmele SF, au fost create kit-uri speciale pentru a ajuta vaperii sa aleaga produsele idele.

  • Kiturile pentru incepatori sunt, de cele mai multe ori, alcatuite din dispozitive mai usor de utilizat atat din punct de vedere al vapatului, cat si din punct de vedere al intretinerii acestuia. Kiturile pentru vaperii la inceput de drum includ dispozitive ceva mai basic, cu atomizoare mai micute si moduri potrivite pentru acestea. Kit-urile de incepatori sunt potrivite mai degraba pentru cei ce abia au renuntat la fumat si cauta o experienta similiara acesteia.
  • Kiturile pentru avansati sunt acelea ce dispun de tehnologii avansate, cu moduri performante si cu atomizoare cu capacitate mare. Acestea pot fi customizate de fiecare vaper in parte astfel incat sa ii ofere o experienta a vapatului personalizata.

Unul dintre avantajele kit-urilor pentru vapat este ca ele imbina produsele si elementele astfel incat acestea sa fie compatibile si sa iti ofere o experienta a vapatului corecta si placuta. Abia dupa ce a trecut de specificatiile tehnice, un vaper avansat se va uita si la designul kit-ului. Spre exemplu, Innokin Kroma R este un produs nou care este disponibil in trei variante de design, Steel, Gunmetal sau Black.

Kit-ul pentru Vaperii Avansati – Billet Box

Billet Box este un kit creat special pentru vaperii avansati. Conceput pentru a raspunde celor mai exigente dorinte, Billet Box este un mod performant, puternic si de dimensiuni mari. Kit-ul contine un mod de 60W, o baza RBA dar si doua adaptoare, in cazul in care se doreste utilizarea sa cu capsule Aspire sau Kangertech.

 

  • Cu o grosime de 24 mm, latime de 54 mm si inaltime de 98 mm, kit-ul este realizat din aliaj cu aluminiu.
  • Functioneaza cu un singur acumulator ce trebuie achizitionat separat, cu o singura rezistenta iar capacitatea atomizorului este de 5 ml.
  • Modul dispune de functie de control a temperaturii, ecran OLED in interior, iar butonul principal este amplasat pe lateral.

Kit-ul vine insotit si cu instructiuni clare de utilizare dar si cu garantie, ca toate produsele vape de la Voore.

Tipuri de lichide potrivite

Pe langa kit-ul de vapat ales, lichidul joaca un rol important in experienta vapatului. Vaperii incepatori este posibil sa simta nevoia unui lichid cu o concentratie mai mare de Propilen Glicol, care produce vapori mai putini si care reda mai fidel senzatia fumatului. Pe de alta parte, vaperii avansati cel mai probabil vor opta pentru un lichid cu o concentratie mai mare de Glicerina Vegetala. Aceasta ofera o experienta a vapatului autentica, cu vapori densi si spectaculosi.

Indiferent ce moduri vape sau ce lichid alegi, important este sa te documentezi inainte, pentru a face alegerea potrivita si pentru a avea o experienta a vapatului cat mai performanta si satisfacatoare.

 

 

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top