Stiri

Iată 7 semne că-ți iubești mașina un pic mai mult decât este normal!

Nu este greșit să ai o afecțiune profundă pentru mașina ta nou-nouță, însă atunci când pasiunea pentru ea se transformă în obsesie, acest lucru îți poate afecta viața personală și relația cu oamenii dragi. Este adevărat că un automobil îți poate aduce multe satisfacții, însă dragostea pentru acesta ar trebui să aibă anumite limite.

Iată CUM îți poți da seama dacă te-ai atașat prea tare de mașina ta:

  • Rutina de spălare și îngrijire a mașinii poate dura ore întregi

Dacă îi spui soției că te duci să speli mașina și te întorci peste 4 ore, ceva nu este în regulă. Dacă este adevărat că în tot acest timp ai șamponat și clătit fiecare milimetru din interiorul și exteriorul autoturismului tău, atunci este clar că iubirea ta este un pic exagerată.

  • Ai reguli foarte stricte pentru pasageri

Este de înțeles să nu lași pe nimeni să aducă mâncare sau băutură în mașina ta, însă atunci când începi să verifici pasagerii înainte de a intra înăuntru ca să vezi dacă nu cumva aceștia sunt murdari pe picioare, este posibil să ți se spună că exagerezi puțin. În plus, dacă nimeni nu are voie să trântească ușile de frică să nu se strice ceva și nu lași cățelul să se apropie de frumosul tău automobil, atunci este clar că ți-ai transformat deja pasiunea într-o mică obsesie.

  • Ai mai multe poze cu mașina ta decât cu soția sau prietenii

Este puțin suspect dacă în toate pozele pe care ți le faci apare și mașina ta. Însă, dacă îți încarci toate imaginile pe rețele de socializare și, mai mult, trimiți tuturor prietenilor diverse instantanee cu autoturismul tău, acesta poate fi un semn cu adevărat îngrijorător.

  • Îți cheltui majoritatea banilor pe diverse accesorii de mașină

Pentru siguranța ta și a pasagerilor, este extrem de important să ai grijă ca mașina ta să fie echipată în mod corespunzător și în perfectă stare de funcționare. Prin urmare, toată lumea va înțelege de ce îți cumperi piesele de schimb necesare  și pneurile de sezon de la Anvelope-oferte, însă atunci când îți cheltui tot salariul pe accesorii și gadgeturi inutile pentru mașină, cei din jurul tău își vor da seama că ești un pic prea „îndrăgostit” de autoturismul tău.  

  • Nu lași pe nimeni să conducă mașina în locul tău

Dacă condusul este pentru tine o adevărată plăcere, este normal să vrei tot timpul să fii în spatele volanului. Însă, dacă nu suporți ideea ca altcineva în afară de tine să-ți conducă mașina, atunci este clar că devii un pic prea obsedat de ea.

  • Te gândești la mașină chiar și atunci când nu conduci

Atunci când iubești o persoană, toate gândurile tale se îndreaptă spre ea, chiar și atunci când nu sunteți împreună. Dacă acest lucru ți se întâmplă foarte des, dar în legătură cu mașina ta, atunci se poate spune că afecțiunea pe care o porți autoturismului tău este un pic exagerată.  

  • Intri în panică dacă observi cea mai mică zgârietură pe caroserie

Nimănui nu-i convine să-și vadă mașina zgâriată sau avariată și este de înțeles să fii supărat atunci când se întâmplă acest lucru. Totuși, dacă intri în panică la cea mai mică și insesizabilă zgârietură, este clar că ai nevoie să te gândești și la alte hobby-uri și pasiuni.

În concluzie, mașinile pot stârni adevărate pasiuni în sufletul unor persoane, însă atunci când afecțiunea pentru ele devine exagerată, pot apărea diverse probleme. Iubește-ți mașina, dar nu o transforma într-o obsesie!

Sursa foto: Shutterstock.com 

 

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top