Stiri

Planurile Mega Image pentru a doua jumatate din 2018: Dupa Sibiu, retailerul vrea să se extinda in Iasi

Update 04.10.2018 Apar noi zvonuri despre Mega Image din Iasi. Pe Bulevardul Stefan cel Mare, in locul in care acum cativa ani era Raiffeisen Bank (momentan este un Outlet), se va deschide cel de al treilea magazin Mega Image. Se presupune ca cele doua magazine din Bucium si Copou vor fi deschise in aprilie 2019. Revenim cu informatii..

Update 29.08.2018 Ultimele zvonuri cu privire la venirea lui Mega Image in Iasi spun ca in prima faza vor fi doua magazine si un depozit. Urmand ca in timp, cei ce doresc sa-si ia franciza pentru Shop&Go-uri. Primul magazin va fi in zona Bucium, in apropierea (in spatele) fostei reprezentanta Peugeot (acum e reprezentanta Renault), undeva prin spate va exista si depozitul si partea de logistica, iar al doilea magazin va fi amplasat pe Copou, in zona fostului cinematograf Super Copou, mai exact, unde era Terasa Deja Vue Cafe. Aici se vor afla si birourile administrative.

Primele doua magazine Mega Image se vor deschide la finalul anului sau inceputul lui 2019. Urmand la scurt timp dupa deschiderea oficiala sa fie disponibila si posibilitatea cumparaturilor online, atat prin platforma lor cat si prin eMAG.ro. Planul Mega Image este ca in urmatorii ani sa se ajunga la 10 magazine in Iasi.

Text din 30.05.2018 Cunoscuta retea de magazine Mega Image se pregateste sa intre in acest an pe piata de retail din Sibiu, informatie stiuta inca din 2017. Surpriza sta in faptul ca dupa Sibiu se doreste intrarea pe piata din Iasi, un oras care a crescut extrem de mult odata cu industria de IT, birouri si cea de componente auto.

Conform unor surse, reteaua deja discuta pentru cateva locatii din Iasi, atat pentru formatul de supermarket cat si pentru magazinele de tipul Shop & Go. Conform unor surse din piata locala de retail, in anul 2017, reprezentatii Mega Image au fost in discutii avansate pentru preluarea magazinelor Compan, un lant local de ce detine 9 magazine de cartier. Si Kosarom a fost in discutii pentru preluarea magazinelor Compan acum ceva timp in urma.

„Este evident că trăim într-o lume care se schimbă. Vedem mega-trenduri, atât la nivel de macrotrenduri, schimbări în comportamentul consumatorilor cât şi la nivel de retail. În primul rând, la nivel macro vedem schimbări în economie. Vedem schimbări demografice, vedem schimbări tehnologice”.

„Vedem cât de importantă este tehnologia dacă ne uităm la faptul că Alibaba este cel mai mare retailer din lume, iar Amazon este al doilea cel mai mare”.

Mega Image este cel mai mare lanț de supermarketuri din România, fondat în 1995. Număr de angajați: 2014: 8.000 2012: 5.700 2007: 1.200 Cifra de afaceri: 2013: 526 milioane euro 2012: 394 milioane euro 2011: 283 milioane euro 2010: 210 milioane euro.

Sursa: Ziarul Financiar

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

2 Comments

2 Comments

  1. Pingback: Mega Image deschide un magazin in Iasi pe Bulevardul Independentei – Iasi 4u

  2. Pingback: Pe 26 iulie se deschide primul Mega Image din Iasi, vezi unde! – Iasi 4u

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top