Bratari maritime
Stiri

Planurile Mega Image pentru a doua jumatate din 2018: Dupa Sibiu, retailerul vrea să se extinda in Iasi

Cunoscuta retea de magazine Mega Image se pregateste sa intre in acest an pe piata de retail din Sibiu, informatie stiuta inca din 2017. Surpriza sta in faptul ca dupa Sibiu se doreste intrarea pe piata din Iasi, un oras care a crescut extrem de mult odata cu industria de IT, birouri si cea de componente auto.

Conform unor surse, reteaua deja discuta pentru cateva locatii din Iasi, atat pentru formatul de supermarket cat si pentru magazinele de tipul Shop & Go. Conform unor surse din piata locala de retail, in anul 2017, reprezentatii Mega Image au fost in discutii avansate pentru preluarea magazinelor Compan, un lant local de ce detine 9 magazine de cartier. Si Kosarom a fost in discutii pentru preluarea magazinelor Compan acum ceva timp in urma.

„Este evident că trăim într-o lume care se schimbă. Vedem mega-trenduri, atât la nivel de macrotrenduri, schimbări în comportamentul consumatorilor cât şi la nivel de retail. În primul rând, la nivel macro vedem schimbări în economie. Vedem schimbări demografice, vedem schimbări tehnologice”.

„Vedem cât de importantă este tehnologia dacă ne uităm la faptul că Alibaba este cel mai mare retailer din lume, iar Amazon este al doilea cel mai mare”.

Afterhills: Cum alimentezi si verifici soldul disponibil de pe bratara BCR de la Afterhills

„Magazinul viitorului va fi construit în jurul a câteva dimensiuni, printre care, experienţa de shopping a clientului, nevoia acestuia de socializare, pentru că un client nu vrea doar să îşi facă cumpărăturile, vrea şi o componentă de socializare. Nu în ultimul rând, digitalizarea şi alegerea tehnologiei corecte, precum self-checkout, pentru a o integra în experienţa clienţilor”.

Mega Image este cel mai mare lanț de supermarketuri din România, fondat în 1995. Număr de angajați: 2014: 8.000 2012: 5.700 2007: 1.200 Cifra de afaceri: 2013: 526 milioane euro 2012: 394 milioane euro 2011: 283 milioane euro 2010: 210 milioane euro.

Sursa: Ziarul Financiar

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.curatatorie incaltaminte iasi Iasi

 
To Top