rent a car iasi iasi
Diverse

Cum am devenit un manager mai bun

Acum doi ani mi s-a dat oportunitatea de a conduce o firma de recuperare creante. Initial, am crezut ca va fi simplu, mai ales ca fusesem implicat intr-o activitate oarecum asemanatoare dar pentru o firma mai mica. In prima zi, mi-am adus aminte ca am venit inarmat cu forte proaspete, gata sa preiau compania. Am cunoscut toata compania si m-am pus pe treaba. Dar, socoteala de acasa nu se potriveste niciodata cu cea din targ.
Fiind o companie foarte mare, treburile administrative erau mult mai complicate decat crezusem eu si, la un moment dat, m-au coplesit. Mai mult, fiind volum de munca mare, nu stiam cum sa imi prioritizez timpul si task-urile ca sa rezolv toate problemele in timp util. Se intampla, adesea, sa raman peste program pentru ca nu reuseam sa duc la bun sfarsit toata treaba. Atunci am hotarat sa iau masuri, cat mai urgente. Riscam sa stric multe business-uri din cauza faptului ca nu stiam sa prioritizez anumite lucruri si, mai mult, riscam sa raman fara job.


Asa ca, m-am decis sa urmez un curs special pentru manageri. Vorbind cu alti prieteni, care conduceau alte firme, acestia mi-au spus ca Urban Training pune la dispozitie cursuri management, extraordinar de bine structurate. I-am contactat si am decis sa organizez mai multe sesiuni de cursuri chiar la noi la firma. Nu eram doar eu manager ci mai erau inca vreo 5, pe diverse proiecte. Asa ca, am considerat ca avem toti nevoie de asa ceva. Primul curs pe care l-am cerut a fost cel despre managementul de proximitate. Este un curs de incepator in acest domeniu si am zis ca este mai bine sa o luam de la capat indiferent de nivelul de pregatire al fiecaruia dintre noi. A fost o decizie inteleapta, cu atat mai mult cu cat echipa dedicata si inovativa de la Urban Training aplica tehnici inedite de instruire.
Printre punctele pe care le-am studiat au fost: Ce inseamna proximitate, Responsabilitatea managerului, Stabilirea de obiective SMART, Tipuri de managemenet – metode, instrumente, tehnici, Delegarea si motivarea-metode, start, rezultate, Rolul managerului in dezvoltarea angajatilor. Cursul a durat 3 zile si a fost extrem de util. Deja, dupa terminarea acestui curs, am inceput sa ne organizam mult mai bine, atat pe noi cat si pe angajatii companiei. La ceva timp dupa aceasta experienta, am contactat iar echipa de la Urban Training pentru un curs de Time management. Este acel curs destinat tuturor celor care vor sa isi creasca productivitatea si sa isi planifice succesul. Totul are ca scop organizarea si gestionarea eficienta a resurselor. Dupa ce am reusit sa ne punem noi, ca si manageri, pe picioare, am decis sa organizam, la sediul companiei si cursuri pentru angajati pentru a-i ajuta sa se dezvolte si sa ajunga la performante mai bune.
Consider ca echipa de la Urban Training a fost extrem de eficienta in instruirea noastra. Un curs de specialitate facut cu oamenii potriviti poate schimba viitorul unei intregi companii. Recomand, cu drag, cursurile de management si alte cursuri de la Urban Training.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top