Diverse

Teaser videochat starneste sau satisface curiozitati

Intrata de curand pe piata muncii din Romania, meseria de model videochat are misterele sale. Multa lume nu stie exact cum se desfasoara. Se vorbeste ca modelele aranjate stau in paturile uriase imbracate in lenjerii de lux si vorbesc cu clientii lor de la celalalt capat al pamantului, fiindca prin aceasta strategie le este protejata identitatea.
Un studio din Bucuresti nu are niciodata clienti din Romania, nici din statele in care lucreaza multi romani.
Nu toate angajatele vor sa se stie unde lucreaza ele, fiindca ar fi etichetate negativ de catre cei din jur. De pilda o profesoara cu viata dubla: ziua sa lucreze la scoala, iar noaptea la cel mai mare studio videochat din Bucuresti, ar fi data afara din invatamant, daca ar fi descoperita. Nici unei studente de la Medicina sau Drept nu i-ar fi confortabil sa stie colegii cu ce se ocupa.
Ne dorim sa fim liberi si nimeni sa nu comenteze deciziile noastre, dar noi le comentam pe ale altora. Statutul de lupi moralisti generalizat la nivel social ne face sa dorim sa ascundem multe lucruri despre noi.


S-ar ajunge pana acolo, incat o tanara ar putea fi renegata de familie, daca s-ar sti ca face videochat. Compania procedeaza corect prin faptul ca nu pune pe site-ul vizizbil din Romania, care contine anunturi de angajare, poze cu fetele care lucreaza aici, ci ofera numai informatii si forografii cu luxul din camere si din studio.
Pentru partea activa a site-ului, vizibila din strainatate, este nevoie de maiestria lui Andreescu Gabriel, care sa realizeze cu profesionalism si rabdare pozele erotice si teaser videochat.
De sub caciula de blana, fata cu ochi de rusoaica ravaseste inimile privitorilor. Este atata candoare in privirea ei, pare o caprioara haituita, incat barbatul bogat simte nevoia sa isi dezbrace haina si sa o inveleasca pe fata cu ochi mari si pielea alba si sa o mangaie cu drag.
Fata se misca asemenea unei feline gratioase din solduri si tine in dreptul sanilor plini cu promisiuni doua inimioare negre-lucioase, iar in fata centrului feminitatii sale un cadou ambalat elegant. Incet-incet, prin miscari usoare de translatie, obiectele care mascheza punctele forte ale frumoasei lasa la vedere ceea ce era de ascuns, dar nu in totalitate, ci atat cat sa atate curiozitatea. Cel care doreste continuarea filmului, trebuie sa intre pe site si sa se logheze, apoi sa devina clientul fetei frumoase. Ei ii poate cere personal sa ii arate corpul de sirena. Da, nu ne uitam cu totii la nuduri si daca ar fi sa se dezbrace de tot? Ce mare faradelege vedeti in asta? Nu are voie o fata frumoasa sa se lase admirata?
Teaserele semnate de Andreescu Gabriel isi ating scopul si starnesc sau potolesc curiozitatea, iar si una si cealalta dintre actiuni duc tot catre modelul videochat. Daca privitorul nu stie exact ce se petrece intr-un studio videochat si ce face frumoasa aceea acolo, va afla. In cazul in care a mai avut experiente, dar este topit dupa fata accea, va intra si mai repede sa isi potoleasca foamea si setea de ea…
Si intr-un caz si in celalalt se pun bani bine pentru un apartament, o masina, excursii exotice, haine de firma si cosmetice.

Facebook Comments

1 Comment

1 Comment

  1. Andra

    December 13, 2018 at 11:49 am

    Din pacate oamenii judeca, chiar daca nu au toate informatiile necesare. Fiecare dintre noi avem dreptul la decizii, iar videochatul este un job bun, luxos si o experienta din care inveti lucruri utile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top