Diverse

Cum poti avea o prima intalnire exceptionala

Ti-ai facut curaj si ai reusit sa obtii o intalnire cu femeia pe care o placi. Acum vine un rol foarte important: planificarea primei intalniri. Acest lucru poate fi foarte stresant. Vrei sa panifici intalnirea in asa fel incat sa petreceti un timp excelent impreuna, si sa poti atata cat esti de interesat. Dar, de asemenea, nu doresti sa arati ca incerci prea mult sau investesti foarte mult in ceva care nu poate functiona. Pentru a diminua stresul, iata cateva sfaturi care te pot ajuta sa ai o intalnire extraordinara.

Alege locatia perfecta pentru prima intalnire

Locatia pe care o alegi stabileste tonul pentru intalnirea ta. Cu exceptia cazului in care stii deja ce tipuri de activitati ii place, este bine sa alegi un loc neutru, cu presiune scazuta, in care sa va puteti concentra pe cunoasterea reciproca si sa vedeti cat de bine va conectati. Ultimul lucru pe care il doresti este sa mergi la un restaurant frumos si sa descoperi inainte ca mancarea voastra sa fie gata, ca nu aveti nici macar un lucru in comun. In acest scenariu, oricum esti blocat pentru restul cinei, si toata seara va fi ciudata.

In loc de cina si de un film, incearca in schimb un bar local sau o cafenea noua. Mediul casual serveste ca un spatiu convenabil pentru a avea o conversatie interesanta, fara presiunea de a te imbraca elegant, sau cumpararea unei cine scumpe. Daca totul este inconfortabil, poti pleca dupa prima bautura. Sau mai bine, va puteti intelege perfect si aveti libertatea de a continua seara atat cat vreti.

Pregateste-te pentru o discutie antrenanta

Daca esti tacut sau ai anxietate sociala, cea mai stresanta parte a unei prime intalniri este incercarea de a avea o conversatie interesanta cu o femeie pe care abia o cunosti. Din fericire, psihologii au descoperit cateva chei pentru conversatiile perfecte pentru prima intalnire.

Studiile arata ca, daca te duci la o intalnire, cu o femeie mai ales, ar trebui sa uiti de frazele siropoase si sa alegi un inceput de conversatie interesant in schimb. Femeile tind sa evalueze complimentele goale si incercarile nereusite de umor, in mod necorespunzator. Ele sunt mai atrase de barbatii care pornesc subiecte de conversatie prin care care arata ca sunt curiosi, inteligenti si culti. Daca ii cunosti prietenele sau aveti un prieten comun, incearca sa afli ce fel de discutii ii plac, inainte de intalnire. Daca nu cunosti nici un prieten din jurul ei, si este vorba despre o femeie pe care ai cunoscut-o pe internet, cum ar fi pe Jullieta, atunci trebuie sa evaluezi singur persoana, si sa vezi care sunt cele mai potrivite subiecte de discutie pentru intalnirea voastra speciala.

Invata din trecut

Daca intampini dificultati in a trece peste experientele de intalniri proaste, concentreaza-te asupra a ceea ce poti invata de la ele. Ai avut un comportament ciudat fata de femeile cu care te-ai intalnit? Exista ceva ce ai fi putut face pentru a imbunatati situatiile din trecut? Arunca o privire la experientele anterioare de dating. Ce ar putea spune despre tine? Aminteste-ti ca acest lucru este o sansa de a face unele cercetari si de a adopta comportamente care sa arate cea mai buna parte a ta. Ai puterea de a face o prima impresie excelenta, indiferent de ce s-a intamplat in trecut.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top