Stiri

Cum poți eleva orice ținută? Top 3 secrete ale unei doamne elegante

Fiecare femeie își dorește să arate mereu bine, însă stilul de viață activ și stresul acumulat te pot împiedica să acorzi atenție detaliilor legate de ținutele tale. Cu toate acestea, femeile pe care le vezi mereu aranjate frumos și cu o ținută impecabilă respectă un set de reguli de aur care le ajută să-și păstreze look-ul chiar și în situații de stres sau oboseală. Reține că o doamnă care se respectă trebuie să se îngrijească indiferent de greutățile prin care trece. Astfel, azi vei afla 3 secrete ale acestor femei care se prezintă întotdeauna impecabil, oriunde s-ar afla.

Iată 3 sfaturi de styling care te vor salva în orice situație:

  1.     Alege mereu haine care se așează perfect pe proporțiile corpului tău

Primul lucru pe care trebuie să-l reții legat de aspectul unei ținute este potrivirea proporțiilor și calitatea materialelor. Pentru a-ți pune în valoare atuurile și a-ți ascunde defectele, dar și pentru a creiona o siluetă echilibrată este nevoie să cunoști cu adevărat ce ți se potrivește și ce nu. Mai mult decât atât, orice haină care este prea strâmtă sau prea largă va arăta neîngrijit, motiv pentru care croitorul va deveni cel mai bun prieten al tău. De asemenea, este necesar să investești în materiale calitative care se simt plăcut la atingere și care se așează frumos pe corp. Hainele din materiale ieftine pot dobândi un miros neplăcut după mai multe purtări, iar cusăturile nu rezistă prea mult. Probează cât mai multe articole vestimentare pentru a descoperi ce îți vine bine și alcătuiește-ți o garderobă doar din astfel de articole.

  1.     Optează pentru încălțămintea potrivită în funcție de eveniment și locație

Încălțămintea are un rol crucial în completarea unei ținute și poate influența în mod semnificativ modul în care aceasta este percepută. Prin urmare, este important să alegi perechea potrivită în funcție de evenimentul la care participi și locația acestuia. Fii atentă și la materialul din care sunt făcuți pantofii și la detaliile acestora. O pereche simplă într-o siluetă clasică și din piele naturală te va ține o perioadă lungă de timp și va arăta impecabil la fiecare apariție. De asemenea, nu te avânta să porți tocuri înalte dacă nu știi să mergi pe ele foarte bine. Pe de altă parte, o pereche comodă în care te simți bine îți va oferi încredere și îți va pune în evidență mersul.

  1.     Poartă bijuterii prețioase care te reprezintă

Bijuteriile încoronează orice ținută reușită și fac diferența între o apariție mediocră și una spectaculoasă. Atunci când îți alegi bijuteriile este important să te gândești nu doar la aspectul lor estetic, ci și la modul în care acestea îți reflectă personalitatea și stilul. Descoperă colecția de bijuterii din argint de pe bb-shop.ro și alege dintr-o gamă variată de modele superbe. Indiferent de preferințele tale, asigură-te că bijuteriile alese sunt mereu din metale prețioase, precum aurul și argintul, deoarece o doamnă stilată va sta mereu departe de orice material de slabă calitate.

În concluzie, ține cont de sfaturile de mai sus și învață să arăți mereu impecabil ca o doamnă adevărată! Nu uita că cel mai important este să ai încredere în tine, iar acest lucru se va reflecta și în ținuta ta!

Imagine de Pixabay pe Pexels.com

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top