Diverse

Cum sa alegi manusile de box potrivite

Daca si tu faci primii pasi in lumea sporturilor de contact si vrei sa te bucuri de mai multa forta in lovituri si sa iti cresti sansele de victorie, echipa Knockout Store iti vine in ajutorul tau cu gama de manusi de box de calitate ridicata de la propriul brand si de la brandurile straine precum Venum, King, Twins si Bad Boy.

Atunci cand vrei sa iti alegi doar cele mai bune manusi de box trebuie sa stii ca ele vor fi utilizate in mare parte la orice antrenament si ca vei lovi cu ele in mod constant – poate la sac, la palmare sau cand faci sparring. In acest fel este foarte important sa ai la indemana ta doar cele mai bune manusi de box pentru a evita accidentarile si a-ti creste sansele de victorie in ring.

Pentru ca vrem sa iti venim in ajutorul tau, am creat acest ghid care iti va arata pas cu pas cum sa alegi doar cele mai bune manusi de box de la Knockout si de la brandurile straine.

In primul rand vezi marimea manusilor de box – aici trebuie sa intelegi ca marimea se calculeaza in OZ sau uncii si depinde foarte mult de inaltimea si greutatea ta, dar si de circumferinta pumniilor tai.

Dupa care trebuie sa vezi neaparat greutatea manusilor de box – care variaza in functie de cata spuma au ele. Manusile cu triplu strat de spuma de la Knockout ofera atat un nivel ridicat de confort dar si protectie.

Mai trebuie sa te uiti mai apoi la materialul din care este realizata manusa – aici ne putem orienta spre manusile de box din piele naturala sau artificiala. Cele realizate din piele naturala iti ofera atat mai mult confort dar si o protectie ridicata pentru pumnii tai si pentru incheieturi si au o durata de viata mai lunga.

Descopera pe site-ul nostru si gama de saci de box profesionali.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top