Buna Ziua Iasi

Unele persoane prefera sa fie incinerate atunci cand mor

Motivele pentru care se face apel la servicii funerare de incinerare sunt diverse printre care, respectarea unei dorinte a persoanei trecute in nefiinta. Pe langa acestea, exista si considerente financiare, deoarece o incinerare este mai putin costisitoare decat inhumarea.

Incinerarea unei persoane decedate se face doar la solicitarea familiei care organizeaza funeraliile sau atunci cand defunctul si-a exprimat clar dorinta inca din timpul vietii. Acest serviciu presupune o ardere, o vaporizare si o oxidare a corpurilor neinsufletite in gaze, cenusa sau diferite minerale. Incinerarea este de fapt o inmormantare, un eveniment post funerar si poate reprezenta o alternativa la inmormantarea clasica a persoanei decedate.

In cazul in care esti una dintre persoanele care cauta un crematoriu in Bucuresti, intai de toate trebuie sa apelezi la ajutorul unei echipe care are experienta in domeniul funerar si te poate ajuta cu toate sfaturile de care ai nevoie pentru o astfel de inmormantare.

In primul rand, pentru a fi posibila incinerarea defunctului, va fi nevoie de o serie de acte printre care actul de identitate al persoanei care solicita incinerarea, certificatul de deces, adeverinta de incinerare, certificatul de imbalsamare, certificatul de depunere la capela, avizul sanitar de transport mortuar, autorizatie de ridicare si transport al urnei cu ramasitele umane.

Pentru ca toate acestea sa fie mai usor de rezolvat, in ajutorul fiecaruia intervine Casa Funerara Luca, deoarece aici se stie foarte bine ca indiferent care ar fi implicarea emotionala a apartinatorilor, imediat dupa constatarea decesului va fi nevoie de organizarea serviciului funerar de incinerare.

Ce poate fi mai de folos decat sprijinul unei firme de servicii funerare cu experienta dovedita in incinerari in astfel de momente, precum Casa Funerara Luca? In plus, pentru ca stim cat de important este sa aveti parte de linistea cuvenita pentru a va putea lua ramas bun de la persoana decedata, echipa de la Casa Funerara Luca va putea prelua o mare parte a responsabilitatilor, in ceea ce priveste organizarea si planificarea incinerarii.

Ca urmare, Casa Funerara Luca pune la dispozitie servicii funerare complete si face tot ceea ce este posibil pentru ca fiecare familie sa isi poata gasi linistea sufleteasca de care are nevoie in astfel de momente grele, alaturi de persoanele apropiate.

Casa Funerara Luca ofera servicii funerare in Bucuresti si in judetul Ilfov si este alaturi de fiecare familie care trece prin momente dificile ajuntand cu toate demersurile necesare procesului de incinerare.

In procesul de incinerare sunt necesare cateva etape printre care, constatarea decesului, imbalsamarea, toaletarea, asigurarea sicriului si asezarea decedatului in el, obtinerea documentelor necesare incinerarii, manipularea sicriului, depunerea sicriului la capela crematoriului, transportul sicriului la crematoriu daca este cazul si ceremonia de ramas bun.

Ca toate acestea sa fie mai usor de indeplinit, recomandarea este sa apelati cu toata increderea la Casa Funerara Luca care va fi alaturi la fiecare pas al procesului de incinerare.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top